Kardeşim Elalemin Ülkesinde Ne İşin var Ya Kardeş Ülkeye Git Yada Hiç Bi Yere Gitme Anlaşılan Paranda Yok O Kadar Fazla Amerikaya Falanda Gidemessin Otur Oturduğun Yerde Bence Türkiyede Bi İntelin Sponsorluğundaki Üniversite Bul Hayatın Kurtulsun
Ben gideceğimmi dedim konuyu iyi oku. Sadece araştırma yapıyorum Türkiyede okuyacağım zaten. Ayrıca herkesin kararıda kendine. Otur oturduğun yerde falan diyorsun. Sözlerini dikkatli seçKardeşim Elalemin Ülkesinde Ne İşin var Ya Kardeş Ülkeye Git Yada Hiç Bi Yere Gitme Anlaşılan Paranda Yok O Kadar Fazla Amerikaya Falanda Gidemessin Otur Oturduğun Yerde Bence Türkiyede Bi İntelin Sponsorluğundaki Üniversite Bul Hayatın Kurtulsun
Asyalıları seviyorum yaSen hiç Türk üniversitesi görmedin di mi ?
(Asya ülkelerini hiç önermem bu arada. Ciğerlerini seviyorsan gitme.)
Ben gideceğimmi dedim konuyu iyi oku. Sadece araştırma yapıyorum Türkiyede okuyacağım zaten. Ayrıca herkesin kararıda kendine. Otur oturduğun yerde falan diyorsun. Sözlerini dikkatli seç
Ya şimdi benim gitmek gibi bir niyetim yok. Açıkçası gitseydim yönünde açıyorum konuları. Şimdi yazılım, programlama ile ilgilendiğimden dolayı Hindistan, Singapur, Japonya gibi yerler daha cazip geliyor. Nedeni ise pahalılık yok, Tabi Japonya için bu oran tartışılır.Sana iskandinav ülkelerini önerebilirim. Dillerini öğrenmen yeterli bildiğim kadarıyla. Üniversite eğitimleri ücretsiz. Dilini bildiğin takdirde çalışıp kendini finanse edebilirsin.
Asya zorlayabilir seni kültürel olarak çok izoleler çünkü "Burası nasıl yer lan!" diye isyan edebilirsin.
Güney Koreye Git , Tanıdığım Bir Arkadaşım Var Güney Korede Bi otelde 3 gün konaklamışlar ev bulana kadar çıkışta adam para almamış otel sahibi "Türk Oldukları İçin" Böyle Bi Cana Yakınlık VarYa şimdi benim gitmek gibi bir niyetim yok. Açıkçası gitseydim yönünde açıyorum konuları. Şimdi yazılım, programlama ile ilgilendiğimden dolayı Hindistan, Singapur, Japonya gibi yerler daha cazip geliyor. Nedeni ise pahalılık yok, Tabi Japonya için bu oran tartışılır.Biraz daha cana yakınlılık var. ne biliyim kültürel şok'ta yaşamak isterdim biraz
![]()
Ya şimdi benim gitmek gibi bir niyetim yok. Açıkçası gitseydim yönünde açıyorum konuları. Şimdi yazılım, programlama ile ilgilendiğimden dolayı Hindistan, Singapur, Japonya gibi yerler daha cazip geliyor. Nedeni ise pahalılık yok, Tabi Japonya için bu oran tartışılır.Biraz daha cana yakınlılık var. ne biliyim kültürel şok'ta yaşamak isterdim biraz
![]()
Kim Jong-unKuzey Kore'ye git. Üniversiteleri çok iyiymiş diye duydum.
Yorumun ciddi olmadığını belirten yazı.
Ben Hindistan düşünüyordum, gerisini sen anlaBangkok'ta bulunmuş biri olarak (singapura yakın), asya ülkelerine ayak uydurman çok zor olacak. Singapur daha temiz, ferah ve gelişmiş bir ülke olmasına karşın sonuçta yine asya kültürünü benimsiyor.