SonOsmanli SkyBlock --- Faction 1.8.x HUB Sunucu l Özel Rütbe Sistemi l Özel Paralar l Özel Sandık

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
asfkaskaskfsaksfaksafksafksafkkafsksafkakasfkasafasfsafsafsaf​

Son düzenleme:

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Evet Hocam Direk HUB'dan Başladım Öbür Türlü Ha Oldu Ha Olucak :D Dedim Direk Dalıyım..

Teşekkürler. Evet Konu Tasarımı Daha İyi Olabilirdi Fakat Benim Kafa Bu Tasarım filan basmıyo. Kusura Bakmayın

Ne kusru canım :) Eğer ilgilenirseniz skype adresimden beni ekleyebilirsiniz konu tasarımları yapıyorum. Skype : donlupatron

bebecan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel fakat oyuncunuzun olmamasına üzüldüm... Bence nedeni şu: Maplar Skyblock harici Maplar yenilenmeli Hele lobi ve pluginler güzel olmalı Ve oyuncuların İlgisini Çekebilecek Oyunlar Eklenmeli Pvp vs... Benim Görüsüm bu Başarılar..

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel fakat oyuncunuzun olmamasına üzüldüm... Bence nedeni şu: Maplar Skyblock harici Maplar yenilenmeli Hele lobi ve pluginler güzel olmalı Ve oyuncuların İlgisini Çekebilecek Oyunlar Eklenmeli Pvp vs... Benim Görüsüm bu Başarılar..
Sunucuyu 2-3 Haftalık Bakıma Alınmış Bulunmaktayım.. 2-3 Haftanın Ardından Yeni Oyunlar İle Geri Dönüş Yapıcaz...

bebecan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Halil Bey skypenizi açabilir misiniz ?

FuryRS skypenizi açabilir misiniz size ulaşmam gerek...

Ne gibi Oyunlar eklenecek ?

Hey ilgilenebilir misiniz acaba ?