- En iyi cevaplar
- 0
iyiki tröl değilim.tröller giremez.
iyiki tröl değilim.tröller giremez.
iyiki tröl değilim.
Kaldırmak ne kelime krdş bile koyar.Kaldırır mı xD
![]()
Modlu sever gibi olucak mükemmelbence harika gidiyorsunuz o kadar mobilya eklemek kolay değildir yani
ÖNERİ! Mesela ev aldık kendimize, bu evin içine mobilyaları yanılmıyorsam süs için koyacağız. Benim düşüncem bir ev mesela günlük 10 xp ve 10 gümüş veriyor. Biz eğer mobilya vesaire satın alırsak evimize, 12 xp ve 12 gümüş versin. Bence güzel olur.Güncelleme;
- Birlik ev ve mobilya sistemi bitti.
- Kaynak paketi daha düzeni koyuldu.
- Oyun içi bir kaç hata giderildi.
- Meyhane eklendi.
- Bir kaç çeşit içecek ve yiyecek eklendi. (Meyhaneye)
Kapalı Beta'yı biraz daha büyütmek istedim özel mesaj yoluyla bir kaç kişiyi daha alacağım.
![]()
Yeniden
Güncelleme;
- 20 mobilya daha eklendi.
- Kaynak paketi düzenlendi. (Yeniden)
![]()
Sabit Stamina fikri. İlk Blade and soul böyle bir şey yapmıştı değil mi?Sunucuyu beğendim basit bir öneri mesela 20 saniye koştuktan sonra oyuncu yorulsun 5 saniye sonra tekrar koşmaya devam etsin
ÖNERİ! Mesela ev aldık kendimize, bu evin içine mobilyaları yanılmıyorsam süs için koyacağız. Benim düşüncem bir ev mesela günlük 10 xp ve 10 gümüş veriyor. Biz eğer mobilya vesaire satın alırsak evimize, 12 xp ve 12 gümüş versin. Bence güzel olur.
Sunucuyu beğendim basit bir öneri mesela 20 saniye koştuktan sonra oyuncu yorulsun 5 saniye sonra tekrar koşmaya devam etsin
Çıldırtıcı bir güncelleme ! Harika olmuşMantıklı eklenebilir
Hmm.. Düşüneceğim kenara koydum fikri
İlginiz için teşekkürler.
Güncelleme;
- 20 adet yeni 3D Kılıç, yay, çekiç, balta eklenmiştir.
- Kaynak paketi boyutu düşürülmüştür. şu an her şey dahil 7MB.
![]()
![]()
![]()