Tamam @Matsuri1230
Kadir dostum teldeyim bilgisiyara girince ip atam ozelden gel tm mi
alındınAd : Hakan
Soyad : Arıcı
Word edit bilgin : %100
Yaptığın eserlerin fotosu :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kendini 10 üzreinden değerlendirsen kaç veririsin : 10
Ad:Ahmet
Soyadyunda Söylerim
Facebook var. Skype yok.
WE bilgim %75
Resimi atıyorum...Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kendime 10 üzerinden 8 veriyorum.
Dostum Seni Serverime Almak İstiyorum Eğer izin Verirsen Modluk VereceğimAd:Ahmet
Soyadyunda Söylerim
Facebook var. Skype yok.
WE bilgim %75
Resimi atıyorum...Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kendime 10 üzerinden 8 veriyorum.
DOSTUM SENİ MODLUĞA ALMAK İSTİYORUM EĞER İZİN VERİRSENAd : Hakan
Yaptığın eserlerin fotosu :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu buildler sana ait değil.Kimse böyle bir buildi beleşe yapmaz.Ad : Hakan
Zaten paralı yapıyorum .Bu buildler sana ait değil.Kimse böyle bir buildi beleşe yapmaz.
İnternetten bulmuşsunuz belli :/Zaten paralı yapıyorum .