Forumdaki Reklamlar ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım bu reklamları bir tek ben görmüyorumdur ? Şahsen ben googledeki tüm reklamlardan rahatsız olan biriyim :/. Hani iyi tamam çarpıdan engelleye basıp yapıyoruz ama bilmiyen küçük arkadaşlara ne olucak :/. Az önce çektim bunu forumdaki bir konudan :

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google reklamları senin gezdiğin sitelere göre Google aramalarına göre oluşan bir algoritma ile reklamları karşına getirir.
Sitesine reklam kolay kişi yetişkin içerikli reklamlara izin verdiyse onu bilemem.
Ama dediğim gibi Googlenin algoritmasına göre sen teknosaya girersen eğer sana teknosanın reklamlarını gösterir...
Böyle bir durumdan da rahatsız oluyorsan reklamları engelleyen tarayıcı eklentilerine göz gezdirebilirsin.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google reklamları senin gezdiğin sitelere göre Google aramalarına göre oluşan bir algoritma ile reklamları karşına getirir.
Sitesine reklam kolay kişi yetişkin içerikli reklamlara izin verdiyse onu bilemem.
Ama dediğim gibi Googlenin algoritmasına göre sen teknosaya girersen eğer sana teknosanın reklamlarını gösterir...
Böyle bir durumdan da rahatsız oluyorsan reklamları engelleyen tarayıcı eklentilerine göz gezdirebilirsin.
Kesinlikle katımıyorun. Hayatında ticaret sitesine adım atmamış biri olarak ticaret sitesi reklamı görüyorum.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle katımıyorun. Hayatında ticaret sitesine adım atmamış biri olarak ticaret sitesi reklamı görüyorum.
Algoritmanın temel işleyişi böyle
ama illaki tacret sitesine girmiş olman gerekmiyor googlede ticarete yönelik bir şey aradığında reklamlar ona göre gelir.

Mesela benim hemen hemen tüm reklmalarım ya yazılım ile alakadar ya da ticaret

Google Adsense, gelişmiş algoritması ile kullanıcıların girdikleri siteleri, baktıkları resimleri, aradıkları terimleri ve benzeri şeyleri değerlendirerek kullanıcıya istediği reklamı, hedeflediği reklamı gösterir. Kullanıcılarında baktıkları şeyler ilgilerini çekerek tıklayabilir, hem reklam yayıncısı hemde ürün satıcısı kazanç elde edebilir.

Alıntıdır...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1. madde

Hemen hemen her gün girdiğim sitelerden biri olan godaddy nin reklamı

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Googlenin araştırmalara göre reklam sunduğuna dair bişi duydum tmm evet ama daha önce hiç o tarz siteye girmedim. Arkadaşın dediği gibi ticaret siteleri de var reklamlarda

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Googlenin araştırmalara göre reklam sunduğuna dair bişi duydum tmm evet ama daha önce hiç o tarz siteye girmedim. Arkadaşın dediği gibi ticaret siteleri de var reklamlarda
o zaman muhtemelen reklamı kendi sitesine alan yayıncı yetişkin içeriklere izin vermiş normalde zaten çıkması da etik bir şey değil öyle reklamların yani gizli sekme var :p

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman muhtemelen reklamı kendi sitesine alan yayıncı yetişkin içeriklere izin vermiş normalde zaten çıkması da etik bir şey değil öyle reklamların yani gizli sekme var :p
Gizli sekme kullanmıyorum -_-. Neyse reklam ayarlarından kapadım inşAllah sonuç verir :/. Başka engelleme yolu varmı ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Uzun zamandır neden eklenmiyor diyordum. Sonunda eklenmiş. Para kazansınlar en azından da daha kötü reklamlar olmasın.
Düzenleme: Bir site zaten reklamsız duramaz. Ben bile yaptığım projelere reklam koyardım. Ancak siz bu reklamı göremezdiniz ve ben bu parayı kazanıp size dağıtırdım. (Herkese açık değildi henüz o proje)

deneme

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar siz Google I gizli modda veya çerezleri takip etmeyecek şekilde kullanırsanız bu sefer sizi takip etmediği için Google gezdiğiniz sitelere göre reklamlar çıkarmak yerine rastgele reklamlar gösterir.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar siz Google I gizli modda veya çerezleri takip etmeyecek şekilde kullanırsanız bu sefer sizi takip etmediği için Google gezdiğiniz sitelere göre reklamlar çıkarmak yerine rastgele reklamlar gösterir.
IPni kaydetmiyorlar mı sanıyorsun?

PIA gibi bi VPN + Noscript + adb lock (uBlock Origin önerilir) falan gerekli

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
IPni kaydetmiyorlar mı sanıyorsun?

PIA gibi bi VPN + Noscript + adb lock (uBlock Origin önerilir) falan gerekli
IP ile olmuyor o işler. Tarayıcıyı komple temizle reklam türleri de değişecektir. IP kaydetmelerinin sebebi aynı ipden gelen tık oranlarına para ödememek.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
a.dblo.ck yükledikten sonra bu tür reklamların üzerine sağ tıklayarak engelle diyebilirsin ama o işi çoğunlukla program yapıyor yapmazsa manuel olarak engellersin bir daha ömür boyunca görmezsin.

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Google tarafından otomatik seçiliyor hesabını filan değiştirirsen belki değişime uğrar. (Google hesabı)

Çerezleride temizlemeyi dene

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek istediği: "çok + yazıyorsun" :D