sohbet skripti

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sizden sk istiyecegim /sil yazınca sohbeti silmesini istiyorum sohbet bölümünde degilde her oyuncunun ekranında Sohbet Silindi Yazmasını İstiyorum
aynı şey gibi arkadaşlar titlemanager deki gibi yazı cıksın yaparsanız sevinirim tam anlatamadıysan özür dilerim biraz hastayım :( :uyku:

Birde Arkadaşlar Adamın xpsini kaç ise

her xp kastıgında 1 level oldun 2 level oldum 3 level oldun gibi yazı cıksın ekranına
adam xp 1 ise 1 level yazın 2 ise 2 levelsin yazın vs vs.

plugin degilde sk olursa sevinirim saygılar hürmetler. iyi forumlar dilerim herkeze

SnipeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /sil:
    permission: chat.sil
    trigger:
        loop 200 times:
            send "" to all players
        loop all players:
            send loop-player title "&a&lChat Temizlendi" with subtitle "&6Iyi oyunlar" for 2 seconds

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
2. şey için bir konu vardı konuyu bulamadım çözülmüşdü galiba ararsan bulursun

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bilsem yapardım ki bilmedigim için istiyorum ve burası istek bölümü onun için konu ile alakasız msj atmayın yani post kamsa cabasına kalkışmayın bence.
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp değil mi? Gidip öğrenmeye çalış. Kolay şeyler istediklerin. Post kasmaya da çalışmıyorum

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp değil mi? Gidip öğrenmeye çalış. Kolay şeyler istediklerin. Post kasmaya da çalışmıyorum
bende ögrenmek isterim ki durumu el vermedigi cin zaten gerekli oldugu için istedim yardım etmiyorsanız msj atmayınız sayın arkadaşım.

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun Cozulmediyse Kendi Sunucumda Kulandigim Skripti Ata Bilirim

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani kendin öğrensen iyi olur demeye çalışıyorum, istersen yardımcı olabilirim.
Anliyorum ne demek istedigini ama soyle dusun ben bu foruma geldigimde skript hakinda hic bir sey bilmiyorum istiyordum skriptleri tepki aliyordum
ama saolsun iyi insanlar sayesinde skripte mantik gelistirerek kucuk kucuk yapmaya basladim