Video çekerken FPS düşüyor

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aga inanmicaksin ama bandicam fraps hepsiyle denedim dedigim gibi sadece minecraftta var bu sorun :(
Hocam Minecraft Zaten Kodlamasıyla Sorunlu Bir Oyun Ama Bilgisayarınızda Açıık ne varsa kapatın sadece FRAPS ve Minecraft açık kalsın bir de öyle deneyin..

Ayarlarınızda Yukarıda ki Gibi Olsun Dediklerimi Yapın en az 40-50 FPS

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer bu cevaplarda hala düzelmemişse senin bilgisayarında bir sorun olabilir. Format attır istersen bi.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Su,ateş,alev vs. efektlerini kapat ayrıca fps arttıran texture packlar bulunmakta onları kullanmayı dene.

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam Minecraft Zaten Kodlamasıyla Sorunlu Bir Oyun Ama Bilgisayarınızda Açıık ne varsa kapatın sadece FRAPS ve Minecraft açık kalsın bir de öyle deneyin..

Ayarlarınızda Yukarıda ki Gibi Olsun Dediklerimi Yapın en az 40-50 FPS
Optifine bile yükledim herşeyi kapattım :( Ağlicam abi ya

Eğer bu cevaplarda hala düzelmemişse senin bilgisayarında bir sorun olabilir. Format attır istersen bi.
Format atmaya izin verselerdi atardımda işde izin vermiyolar.

Su,ateş,alev vs. efektlerini kapat ayrıca fps arttıran texture packlar bulunmakta onları kullanmayı dene.
Hepsini denedim fps arttıran modu bile denedim ama işde olmuyo :(

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Optifine In En Güncel En Yüksek sürüm ünü indir.Optifinenin orjinal sitesinden.Bu eminim yararlı olur.İyi Günler

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Video çekerken fpsnin düşmesinin sebebi video çekiyor olmandır :) :kürek: neyse şaka bir yana kullandıgın video programı ile alakalı olablir.