BlackSkripter
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam Hocam Görüşürüz.
Teşekkürler Bu Arada Nasıl Yapılcağını Söyleyen Arkadaş.
Önemli değil nasıl yapılcağını soran arkadaş , her zaman .Tamam Hocam Görüşürüz.
on tool change:
wait a tick
if name of player's tool is "Deneme":
if {deneme::kullanim} is false:
set slot in player's hand to 1
Denediğim zaman envanterde birden fazla deneme isimli eşya vardı o yüzden çalıştı sanmış olabilirim emin değilim. Sizin verdiğiniz tam çalışıyor fakat şöyle bir sıkıntırı var, e tuşuna basıp deneme isimli item üzerinde olunan slota taşınabiliyor. Yani eşyayı hala tutabiliyoruzCidden çalıştığına emin misin? wait satırı eşyanın kontrol edildiği satırdan sonra olduğu için slot değişmeden önce ki eşyayı kontrol eder. Yani Deneme isimli eşyayı seçtiğimizde başka bir slota geçemeyiz.
PHP:on tool change: wait a tick if name of player's tool is "Deneme": if {deneme::kullanim} is false: set slot in player's hand to 1
on inventory click:
if name of slot slot of player is "Deneme":
cancel event
1 hata veriyorSadece WildSkript ve SkQuery bu, sorun çıkaracağını sanmam ama çıkarırsa Umbaska ile de yapabiliriz.PHP:on inventory click: if name of slot slot of player is "Deneme": if {deneme::kullanim} is false: cancel event
on inventory click:
set {_s} to slot
if name of slot {_s} of player is "Deneme":
cancel event
Hata yok fakat çalışmadı malesef. Hala değiştirilebiliyor itemin yeriPHP:on inventory click: set {_s} to slot if name of slot {_s} of player is "Deneme": if {deneme::kullanim} is false: cancel event
Dediğimi anlamamışsın, kodu denedim zaten wait en ilkte olmalı.Hocam Wait Eşyayı Kontrol Ettikten Sonraki Satırda O Yüzden Sonrakini Kontrol Etmez Tool Değiştirildiğindekinin Direk Kontrol Edicektir Eğer Öyleyse Biraz Saniye Bekleyip 1.Slota Atacaktır 1.Slottaysa Onuda Arkadaş Ayarlayabilir Bunun Skript İle Çok Yapılabileceğini Zannetmiyorum Sana Önerim every 1 second: loop all players: loop items in loop-player's inventory: if name of loop-item is "Denememe": remove loop-item from loop-player's inventory dir
Inventory Clickde Ise Yaramaz Slot Değiştirilmesiyle Alakası Yok.
Ben Konuya Hakim Değilim Yanlış Mesajlar İçin Kusura Bakmayın.
item yerini değiştirmemek istiyorsun on inventory click: if name of event-item is "denememe": cancel event
Bu Arada Tek Tek Yazınca Mesaj Kasılıyormu Bilmiyorum Amacım Bu Değil Bu Arada Bunlar Benim Söyliceklerim. Kesin Doğru Değildir.
Kod bende düzgün çalışıyor, fakat eşyayı değiştirmek için fare imleçini envanterde ki bir eşyanın üstüne getirip 1-9 arası tuşa basılarak hotbara atılırsa engellemez. Bunun engeli Skellett ile yapılabiliyor ama Skellett bende sorun çıkardığı için kesin cevap veremeyeceğim .-.Hata yok fakat çalışmadı malesef. Hala değiştirilebiliyor itemin yeri