Küçük Bir Rütbe Sistemi

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tam olarak isteğim şudur ;
/Rank veya /Rutbe - yazacaklar
Chest acilacak.
Chestte rütbeler olacak , rütbeye tıkladığı an şu komutları oyuncuya işleyecek.
örneğin ;
manuaddv " oyuncu ismi " prefix [Rütbe 1]
manuaddp " oyuncu ismi " essentials.kits.rutbe1
money take " oyuncu ismi " 500.000
İşleyiş bu şekilde olacak. Anlatmak istediğimi umarım iyi şekilde anlatmışımdır. Skript bilgim hiç olmadığından dolayı yapamıyorum yardımcı olur iseniz sevinirim :)

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Furkan nasil yani ?
Siraylami yukselecekler yani
1 > 2 > 3 > 4
Diyemi gidecek yoksa dogruca 4 e gecebilecekmi

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hocam bu skripti ben yapıyordum tartaruscraftta vardı ama bitirmedim serveri skyblock yapmaya karar vermiştim yardımcı olabilirim özelden istersen skript duruyorsa

duruyomuş şanslısın gui desteği de var :)

biraz anlatayım şimdi oyuncu er 1 den başlıyor lapisden 64 tane taş parçası düşüyor 64 taş parçasına 1 madalya geliyor oyuncu 5 madalya veriyor er 2 oluyor 10 madalya veriyor er 3 oluyor er 4 olmadan er 5 e geçemiyor yani kaç lvlse bi lvl yukarısı olabiliyor bu sistem yapıyodum ben

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
hocam bu skripti ben yapıyordum tartaruscraftta vardı ama bitirmedim serveri skyblock yapmaya karar vermiştim yardımcı olabilirim özelden istersen skript duruyorsa

duruyomuş şanslısın gui desteği de var :)

biraz anlatayım şimdi oyuncu er 1 den başlıyor lapisden 64 tane taş parçası düşüyor 64 taş parçasına 1 madalya geliyor oyuncu 5 madalya veriyor er 2 oluyor 10 madalya veriyor er 3 oluyor er 4 olmadan er 5 e geçemiyor yani kaç lvlse bi lvl yukarısı olabiliyor bu sistem yapıyodum ben
Ama sadece " Manuaddv " ile grup ismini değiştirecek , başka gruba atmayacak ?

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
oda olur execute console command "manuadd %player% er2" gibi var bende sen şöyle yaparsın

execute console command "manuaddv %player% prefix bilmemne" özelden atıyım bidakka