AhmetKayaHD
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
evet ve baya geliştirdik sw ı konuyu şimdi güncellicem1.7.2 kaldımı 1,2. halen daha böyle localhost sunucular açan kaldımı?vay anasını.
evet ve baya geliştirdik sw ı konuyu şimdi güncellicem1.7.2 kaldımı 1,2. halen daha böyle localhost sunucular açan kaldımı?vay anasını.
Kötü yorum alınca duzeltecegiz evet peki demeyi öğrenin.Oynamak istemiyorsan oynamicn aga
Server güzeel memnunumSERVER Güncellenmiştir!!!!
rehberler hack kullanıyor sonra biz hack açınca ban yiyoruz rehberler yetki atlıyor çok saçmaBunu gördükten sonra dahada duramam. Kötü yorum alınca duzeltecegiz evet peki demeyi öğrenin.
Beni jaile atmadan ban attınız böyle giderseniz çok oyuncu kaybedersiniz banımın açılmasını isterim Nick: KelHuahwiServer güzeel memnunum![]()
1.5.2 çok eski oluyor 1.7.2 olması iyi1.5.2 olsa güzel olurdu
1.8 yapmaay çalıştık ama skirp de 1.8 olmadığı için1.5.2 çok eski oluyor 1.7.2 olması iyiama keşke 1.8 olsaydı
![]()
bence 1.5.2 süper olurdu eskide olsa çok güzel bir sürüm1.5.2 çok eski oluyor 1.7.2 olması iyiama keşke 1.8 olsaydı
![]()
Faction yapmadık çünkü amacımız factiondaki op eşyaları survival server ların geçirmektir .Faction yapsaydınız
1.5.2 çok eski olduğu için bizim kullandığımız pl lerin sürümleri yok malesefbence 1.5.2 süper olurdu eskide olsa çok güzel bir sürüm
:eywSurvival X OP KİTLER
Uyumsuz İkiliyi Bir Araya Getirmişsiniz
Bunlarıdamı Görücektik
Ayakta Alkışlıyorm Gerçekten
Ayrıca baya yenilik yapıyoruz guncelliyoruz serverı her gün:eywdfghjuıo nediyim ama şunu söyliyim oynayan arkadaşlarımız bundan memnun
![]()
Açıldımı banın server dan memnunmusunBu arada biz hack açınca ban yiyoruz diyince ben hack açmamıştım örnek olarak dedim banımı kaldırır mısın ? Nick : KelHuahwi
TşkBaşarılar dilerim
:3 ilk açıldığında çok amatördü ama şu an profesyonel bi sunucu olduk :3Neyini beğenmedin bence güzel bir server