2x para istemek

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mesela 10k ya rütbe atlanıyor diyelim, adam 10k kastı rütbeyi atladı sonra istenen miktar 2 katına çıksın istiyorum. Elle yapmak çok uğraştıracak çok fazla rütbe olacağı için onu nasıl otomatiğe alabilirim? yani 10k verecek sonra istenen miktar 20k olacak sonra 40k sonra 80k vs. vs. anlatabilmişimdir umarım

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şeyi yapamazsın. Skript değil ki bu Neferity arkadaşın dediği yapılsın.
Ayrıca ben 21 adet Rank yaptım, prefixler ile beraber tek gecede. Zor diye bir şey yok
Üşenmemek var.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
İyi de bir şey soracağım zaten normal rütbe sistemi öyle değil mi?Rank atlıyorsun mesela ;
Rank 1 10k Para { atlandı }
Rank 2 20k Para { atlanacak }
bu sistem ile çalışmıyor mu zaten?

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi de bir şey soracağım zaten normal rütbe sistemi öyle değil mi?Rank atlıyorsun mesela ;
Rank 1 10k Para { atlandı }
Rank 2 20k Para { atlanacak }
bu sistem ile çalışmıyor mu zaten?
Dostum arkadaşın sıkıntısı, eli ile config editlemek istememesi. Yani sıfırdan tüm rütbelerin kendi kendine oluşup iki katı para istemesini istiyor. El vurmadan yani :3

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum arkadaşın sıkıntısı, eli ile config editlemek istememesi. Yani sıfırdan tüm rütbelerin kendi kendine oluşup iki katı para istemesini istiyor. El vurmadan yani :3
Ohoo,varmı öyle kolay iş. Varsa öyle yardımcı olacak hayırsever birisi belki de yoktur bu devirde.
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız yahu.. Ranklar otomatik oluşmayacak herhande. Onları elle yaptım tabii ki. Benim kast ettiğim /rütbeatla yazınca istenen paranın her rankta 2 katına çıkması. İlk yorumdaki arkadaşın dediği de çalıştı sağ olsun hallettim o sorunu. Siz neden bahsediyorsunuz hala anlayamadım..

autorank kullan orda parayla adam öldürmeyle yapılabiliyor
Arada item, görev tamamlanması gibi şartlar da olduğu için onu kullanamıyorum. Kendim skript ile koşunllandırdım sorun kalmadı, teşekkürler öneri için

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız yahu.. Ranklar otomatik oluşmayacak herhande. Onları elle yaptım tabii ki. Benim kast ettiğim /rütbeatla yazınca istenen paranın her rankta 2 katına çıkması. İlk yorumdaki arkadaşın dediği de çalıştı sağ olsun hallettim o sorunu. Siz neden bahsediyorsunuz hala anlayamadım..

Arada item, görev tamamlanması gibi şartlar da olduğu için onu kullanamıyorum. Kendim skript ile koşunllandırdım sorun kalmadı, teşekkürler öneri için
Sunucunu çok yoracak, geçmiş olsun sıkıntı çekeceksin ileride.

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Yorucak Lag Yapıcak Bunlar Abartı Değerler Değildir
Yani Durmadan Birşeyleri Loop Lamassan Yada Durmadan Every Kullanmassan Kolay Kolay Sıkıntı Olmiyacaktır
Tamam da bir skript üzerine adam yetki düzeneği kuruyor, skript bilmesem de mantıklı bulmuyorum. Ama bilen sensen tabii ki öylesi doğrudur

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam da bir skript üzerine adam yetki düzeneği kuruyor, skript bilmesem de mantıklı bulmuyorum. Ama bilen sensen tabii ki öylesi doğrudur
Yav skript ile yetki düzeneği kurdum diyen mi var :D Bak olay şu;

Adam /rutbe yazınca rutbe.rank1 yetkisi varsa adamdan 10 para alıyor ve konsoldan /manuadd oyuncu rank2 komutunu yazıyor sonra istediği para 10k değil 20k oluyor rank3 e çıkabilmek için. Rütbeleri groupmanager dan yaptım yani skript ile değil.. Ayrıca neden lag yapsın Allah aşkına ya? :D