ahmetpulsar
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
skript dosyalarından böyle olduğunu düşünüyorum o yüzden buraya yazdım elle skriptle oyunculara yavaşlık iksiri atmaya effectini vermeye çalışıyorum 1 saniye oluyor sonra o yavaşlık gidiyor napıcam
on break of gold block:
message "&bBankadaki Paraları Caliyorsun"
set block to gold block
apply slowness 1 to player for 60 seconds
message "&bBankadaki Paraları Caldin"
give player 120 371 named "Para"
wait 3 second
spawn 1 zombie at player's location
set name of spawned zombie to "&1Polis"
equip last spawned zombie with all gold armor
wait 22 second
kill spawned zombie
1 saniye veriyo sonra otomatik siliyorSınırsızmı vermek istiyorsun.
Burdaki tam olarak amacın neyskript
Kod:on break of gold block: message "&bBankadaki Paraları Caliyorsun" set block to gold block apply slowness 1 to player for 60 seconds message "&bBankadaki Paraları Caldin" give player 120 371 named "Para" wait 3 second spawn 1 zombie at player's location set name of spawned zombie to "&1Polis" equip last spawned zombie with all gold armor wait 22 second kill spawned zombie
1 saniye veriyo sonra otomatik siliyor
banka soyarken 60 saniye yavaşlık vermesi sonra 60 saniye sonra para vermesini yapcam polisde çıkıyor banka soyuluncaBurdaki tam olarak amacın ney
olmuyor /effect ile yavaşlık versem bile olmuyor!for 60 seconds değilde
for 1 minutes yaz.
olmuyor /effect ile yavaşlık versem bile olmuyor!
olmuyoryine slowness vermiyor
iksirle vermeye çalışıyorum yine![]()
on break of gold block:
message "&bBankadaki Paraları Caliyorsun"
set block to gold block
apply potion of slowness 1 to the player for 60 seconds
wait 60 seconds
message "&bBankadaki Paraları Caldin"
give player 120 371 named "Para"
wait 3 second
spawn 1 zombie at player's location
set name of spawned zombie to "&1Polis"
equip last spawned zombie with all gold armor
wait 22 second
kill spawned zombie
sadece slowness vermiyor bence serverde sorun var skriptte değil ama skript kaynaklı bundan öyle düşünüyorumKod:on break of gold block: message "&bBankadaki Paraları Caliyorsun" set block to gold block apply potion of slowness 1 to the player for 60 seconds wait 60 seconds message "&bBankadaki Paraları Caldin" give player 120 371 named "Para" wait 3 second spawn 1 zombie at player's location set name of spawned zombie to "&1Polis" equip last spawned zombie with all gold armor wait 22 second kill spawned zombie
Bunu dene
Hatayı atarmısınsadece slowness vermiyor bence serverde sorun var skriptte değil ama skript kaynaklı bundan öyle düşünüyorum
napıcam lütfen yardım edin
her hangi bir hata mesajı yazmıyorHatayı atarmısın