[İSTEK] SkyBlock Skriptleri.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
2. İsteğin; Not: Tavsiye etmem, RandomSK gerektirir. (Neden tavsiye etmem, loop kullanmanın sunucuyu yorduğunu düşünüyorum.
Kod:
on break of cobblestone:
    wait 1 tick
    loop dropped items in radius 1 around event-block:
        give items within loop-entity to the player
        delete loop-entity

Eğer bunu kullanırsanız ve adalar dünyasına wg atmış iseniz arkadaşın koduna sadece şunu ekleyin: "if "%region at block%" does not contain "wgismi":"

Bende if %region at block% kodu hata veriyordu sanırım worldguardın önceki sürümlerini kullanmam gerekiyormuş fakat ben son sürüm kullanıyorum
ve adalar dünyasına neden wg atsınlar ki

YUNUSBNC349

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim temelde sıkıntı var skriptleri nere yazcaz onu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

na2000

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
56
Arkadaşlar benim temelde sıkıntı var skriptleri nere yazcaz onu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir konunun altina yazmak yerine kendi konunu acsan daha iyi olurdu... Skript pluginin icinde scripts klasoru var oraya .sk dosyasi olusturup icine istedigin skripti atip oyundan /sk reload <skript adi> yaz.

Istersen discorddan ekleyebilirsin, yardimci olurum. Discord: Lil.Sosig#7850

YUNUSBNC349

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir konunun altina yazmak yerine kendi konunu acsan daha iyi olurdu... Skript pluginin icinde scripts klasoru var oraya .sk dosyasi olusturup icine istedigin skripti atip oyundan /sk reload <skript adi> yaz.

Istersen discorddan ekleyebilirsin, yardimci olurum. Discord: Lil.Sosig#7850
discorddan istek attım kabul edersen sevinirim