[YARDIM] Windows Server 2012 R2 VDS

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba, elimde 8 GB VDS bulunmakta. Ben buna sunucu kurdum. Fakat sunucuların belli bir zamanda çöküyor. (Bellek yetmezliğinden) Şimdi sizlere sorum şu. Sunucu çöktüğü anda bu sunucuyu yeniden başlatabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim ? Kendisi otomatik olarak yeniden başlatacak. Manuel olarak hiçbir şey yapılmayacak. Yardımcı olan herkese teşekkürler, iyi geceler.

PandaPvv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardesim cok bastit ve sadece stabil 1 secenegin var oda remotetoolkit kendimserverimde kullaniyorum 4 senedir tek cozum remotetoolkit dir

buraksz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@Echo off
title RPG
java -Xmx1024M -jar spigot.jar -o false
@Echo off
:start
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar spigot.jar
echo Sunucu yenileniyor!
ping 1.1.1.1 -n 1 -w 1000 >NUL
goto start

jar ları degiştirip yapabilirsin..

PandaPvv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek çözüm o değil! Benden dahamı iyi bileceksin. Bu 3 unu kullanabilir isteyen. Kullanacak kisiye kalmis birsey.
yav kardesim hala israr ediyorsun ben diyorumki stabil 5 seneelik sunucuntecrubem var sen gelmisin 3 ude oluyor duyorsun ben olmuyor demedimki sana iclerinden en stabili remotetoolkit dedim daha fazla uzatma
Not: Benden dahami iyi bileksin derken kimsin sen beni taniyonmu be yaptikarimi biliyormusun bunlari bilmeden benden daha iyi bilecen gibi cumleler kurma
iyi forumlar

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yav kardesim hala israr ediyorsun ben diyorumki stabil 5 seneelik sunucuntecrubem var sen gelmisin 3 ude oluyor duyorsun ben olmuyor demedimki sana iclerinden en stabili remotetoolkit dedim daha fazla uzatma
Not: Benden dahami iyi bileksin derken kimsin sen beni taniyonmu be yaptikarimi biliyormusun bunlari bilmeden benden daha iyi bilecen gibi cumleler kurma
iyi forumlar
Bak kardeşim adam diyorki sunucu ram yetersiz hatasiyla cokuyor diyor sunucuyu tekrar baslatmasi icin spigot.yml deki restart-script kismini açması gerekiyor en stabili budur.
AnkaNetwork'de kullanmaktayım gayet memnunum.

Not: 4senedir sunucun varsa neden hala 20 online gecemiyor? Bizim sunucumuz 2senelik +370 online. Ve yaptiklarimi biliyomusun derken sanki cok buyuk bir sunucun var turkiyede olmayan birsey yapmissin gibi konusuyorsun. Konuyu daha fazla uzatma. Senin gibilere cevap vermeyeceğim.

Iyi forumlar

PandaPvv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AMA HEP AYNI KONU ALTINDA AÇmaadım Hunger Games PvP BukkitGames SkGamesSK neden hala 20
bu sw yi yeni açtım simdi iyi oku
Seriouscraft daha türkiyede adam Kitli Hunger Games sunucu yokken +70 dik birdaha açtık ode +60 onlineydi Sebebi Reklam Yapmamamız Suan ki Serveriminin İse Sadece Reklamı Forumda Var Bu arada Hala ısrar ediyorsun stabil oldunda
remote toolkit stabildir
sen diyorsunki 2 yıllık sunucu tecrubem var kardeşim parayı basarsın player çekersin o sıkıntı deil ben basmıyorum ve reklamda yapmıyorum sabahın 8 inde bakarsan pvp serverde tabi 20 onlineyi geçemez ama keske parkur kismina baksaydın suan 20 kişi var
benim 4 yıllık sunucu 6 yıllıkda minecraft tecrubem var lütfen artık konuyu kasmayalım ozelden yazacaksan yaz

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AMA HEP AYNI KONU ALTINDA AÇmaadım Hunger Games PvP BukkitGames SkGamesSK neden hala 20
bu sw yi yeni açtım simdi iyi oku
Seriouscraft daha türkiyede adam Kitli Hunger Games sunucu yokken +70 dik birdaha açtık ode +60 onlineydi Sebebi Reklam Yapmamamız Suan ki Serveriminin İse Sadece Reklamı Forumda Var Bu arada Hala ısrar ediyorsun stabil oldunda
remote toolkit stabildir
sen diyorsunki 2 yıllık sunucu tecrubem var kardeşim parayı basarsın player çekersin o sıkıntı deil ben basmıyorum ve reklamda yapmıyorum sabahın 8 inde bakarsan pvp serverde tabi 20 onlineyi geçemez ama keske parkur kismina baksaydın suan 20 kişi var
benim 4 yıllık sunucu 6 yıllıkda minecraft tecrubem var lütfen artık konuyu kasmayalım ozelden yazacaksan yaz
Paraylami online cektigimi dusunuyorsun? Gercekten yazik sana. Ben buraya tartismaya gelmedim konu sahibine yardim ettim. Lutfen artik kes sesini. Coluk cocukla ugrasmak istemitorum.