Ama Galiba Sadece Elmas Kazmada Calışıyo Senin Yaptında ?RandomIp derken?
Denenmedi ama büyük ihtimalle çalışacaktır.Kod:on break 1: if player's tool is diamond pickaxe: set player's tools displayname to "&bKazma &c%{kirdi.%player%}% &aKadar Taş Kırıldı!" add 1 to {kirdi.%player%}
Diğer kazmaları da istiyorsanız bu attığım kodu kopyalayın ve kopyaladığınız da ki "diamond pickaxe" kısmını "iron pickaxe" şeklinde değiştirin. Aynısını wooden pickaxe golden pickaxe şeklinde de yapabilirsiniz.Ama Galiba Sadece Elmas Kazmada Calışıyo Senin Yaptında ?
command /randomtp:
trigger:
if player is world "randomtpkullanılanmap":
set {_x} to random integer between 1 and 9999
set {_y} to random integer between 1 and 9999
set {_z} to random integer between 1 and 9999
execute console command "/tp %player% %{_z}% %{_y}% %{_z}%"
else:
send "geçerli mapta değilsin"
Uzaya, lavın içine veya bloğun içine ışınlanıral sana randomtp kendim kodladımPHP:command /randomtp: trigger: if player is world "randomtpkullanılanmap": set {_x} to random integer between 1 and 9999 set {_y} to random integer between 1 and 9999 set {_z} to random integer between 1 and 9999 execute console command "/tp %player% %{_z}% %{_y}% %{_z}%" else: send "geçerli mapta değilsin"
denemedim çalışmassa söyle
random tp sonuçta ne olucağı belli değil oda çıkar buda çıkarUzaya, lavın içine veya bloğun içine ışınlanır![]()
Kardeşim Eyw Genede Blueyescat Katılıyorum Bİde Randomtp yazdında lawin icinde ve block icinde doga bilirsin nası yazabilrsin D:random tp sonuçta ne olucağı belli değil oda çıkar buda çıkar
O zaman random tp denen bir plugin kodlamislarKardeşim Eyw Genede Blueyescat Katılıyorum Bİde Randomtp yazdında lawin icinde ve block icinde doga bilirsin nası yazabilrsin D:
Blueyescat
Diğer kazmaları da istiyorsanız bu attığım kodu kopyalayın ve kopyaladığınız da ki "diamond pickaxe" kısmını "iron pickaxe" şeklinde değiştirin. Aynısını wooden pickaxe golden pickaxe şeklinde de yapabilirsiniz.