Sohbet için discord grubu

Güzel mi?

• Kullanılan toplam oy
    26

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sanırım burası da forum sunucunuz, sizin mesajlarınız dışında başkalarının mesajlarını cevaplayamıyorsunuz da.

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
herkes benden bakmış :D

Ayrıca benim serverimde reklam yapmanıza hakkınız yok!
Benim Discord serverimde reklam yapmanızı yakıştıramadım size :)
Mesajları sildim :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle mesajlarınızı daha önceden göremediğim için kusura bakmayın, Discord sunucumuzda şu an 52 kişi vardır ve sizin attığınız resme baktığımızda 7 üye görüyoruz ki bunların hiç birisi Discord sunucumuza kayıtlı değil. Eğer siz reklam yapılmasını istemediğinizi bir yerde belirtmiş olsaydınız ki @Minecraftplayerr'ın yaptığına "reklam" değil de "davet" demenin daha doğru olduğunu düşünüyorum, arkadaşlar da zaten yapmazdı. Ayrıca unutmayın, Discord ile birden fazla kanala kayıt olabilirsiniz. Bizim gözümüzde sunucunuz bir rakip değil zira bizim kanalımız "Skript" veya o tarz bir şey adına değil, sohbet amacıyla açılmıştır. İyi forumlar, iyi günler.

Bu konu hakkında konuşmaya devam etmek isterseniz @Minecraftplayerr ile forumdan özel mesaj yoluyla veya Discord'un direkt mesaj yoluyla kendisine ulaşabilirsiniz. Ekip olarak açıklamamız üstteki paragraftır tekrar anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme: