> Bedava Sunucu Banner'i < .psd , .png > Kolay Kullanım <

Yeni Başlayan Birisine Göre Nasıl

• Kullanılan toplam oy
    15

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Ben @Bahattin98 ,
Öncelikle İlk Tasarımımdır !
Lütfen "Kötü İğrenç vb" Yorumlar Yapmayınız
Yardımlarından Dolayı @DonluPatron 'a Çok Teşekkür Ederim :)

Resim

İndirme Linkleri
Dosya Boyutu :
1.1 MB
Rar Şifresi : Bahattin98
Sorun Çıkmaması İçin 4 Farklı Upload Sitesine Yükledim
Tavsiyem Mega'dır Oldukça Hızlı İndirebilirsiniz

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tavsiye , Öneri , İş Teklifleri İçin Skype Adresim : Bahattina98

Son düzenleme:

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Skypeden sordum eleştirebilirsin dedin.Başlıyorum ;
Öncelikle bu senin ilk tasarımın.İlk tasarıma göre gayet hoş gözüküyor.Çok modern gözüküyor. Ama , üste deneme craft yazmışsın altına çizgi çekmişsin ama ip adresi çok fazla altta olmuş ve neredeyse Deneme Craft ' tan daha büyük gözüküyor.Benden tavsiye ip adresini sunucunun isminden daha küçük yap.Ve ip adresini çizgiye yaklaştır.Ortadaki çizgi belli olmuyor.Bence onu biraz daha belirginleştirmelisin.Arkaplanda köşede sarılık var pek sevmedim göze hoş gelmiyor orası.Ayrıca font seçimlerine de önem vermelisin.
._. Ama unutma bu senin ilk tasarımın ve ilk tasarıma göre gayet güzel.

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Skypeden sordum eleştirebilirsin dedin.Başlıyorum ;
Öncelikle bu senin ilk tasarımın.İlk tasarıma göre gayet hoş gözüküyor.Çok modern gözüküyor. Ama , üste deneme craft yazmışsın altına çizgi çekmişsin ama ip adresi çok fazla altta olmuş ve neredeyse Deneme Craft ' tan daha büyük gözüküyor.Benden tavsiye ip adresini sunucunun isminden daha küçük yap.Ve ip adresini çizgiye yaklaştır.Ortadaki çizgi belli olmuyor.Bence onu biraz daha belirginleştirmelisin.Arkaplanda köşede sarılık var pek sevmedim göze hoş gelmiyor orası.Ayrıca font seçimlerine de önem vermelisin.
._. Ama unutma bu senin ilk tasarımın ve ilk tasarıma göre gayet güzel.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim .
Birdahaki Çalışmamda Söylediklerinize Birazdaha Önem Vererk Yapmaya Çalışacağım.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk tasarımına göre güzel fakat hemen .psd paylasmak saçma geldi biraz bana.. Ayrica, gölge ekleyerek sade ve cok kolay tasarımlara yönelme efekt vs. Ekle. (İlerideki çalışmaların için soyluyorum) fakat güzel ilk çalışmana göre başarılar .

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
İlk tasarımına göre güzel fakat hemen .psd paylasmak saçma geldi biraz bana.. Ayrica, gölge ekleyerek sade ve cok kolay tasarımlara yönelme efekt vs. Ekle. (İlerideki çalışmaların için soyluyorum) fakat güzel ilk çalışmana göre başarılar .
Öncelikle Değerli Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ederim.
Efekt Vb Şeyler Eklemeyi Denedim Ancak Yeni Yeni Kavradığım İçin Pek Hoşuma Gitmedi (Yapmayı Pek Başaramadım)
Bundan Sonraki Çalışmalarım İçin Daha Farklı Şeyler Düşünüyorum
Hemen Paylaşmamın Sebepi İse Beğenen Kullansın . İstediği Gibi Değişiklikler Yapabilir. Yani Forumda Bunu Paylaştığıma Göre Sadece Eleştiri Almak İçin Değil İnsanlara Yardım Edebilmek Amacıyla Konuyu Açtım :)

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Şimdi bu yorumum nedeniyle bana saydıracak çok kişi var ama acı gerçeği söylim hiçbirşey yok yani bunda ilk tasarım dahi olsa bunu herkes psd indirip rahatlıkla yapabilir 5 dakikayı geçeceğini sanmıyorum web den hazır arka plan koyup ardından ortaya düz çizgi çekip 2 satır yazı koyarak grafik yapmış olduğunuzu düşünmüyorum :/ takdir edilecek birşeyde yok yani konudan sapmamak için İş Teklifleri hakkında yorum yapmıcam.
Sizden Taktir Bekleyen Yok Zaten Böyle Kötü Yorum Yapacaksanız Hiç Yapmayın Daha İyi Olurdu Şu An Yapmış Olduğunuz Beni Üzmekten Başka bir şey Değil
Nede Olsa Bunu Yapamayanlarda Var !

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Şimdi bu yorumum nedeniyle bana saydıracak çok kişi var ama acı gerçeği söylim hiçbirşey yok yani bunda ilk tasarım dahi olsa bunu herkes psd indirip rahatlıkla yapabilir 5 dakikayı geçeceğini sanmıyorum web den hazır arka plan koyup ardından ortaya düz çizgi çekip 2 satır yazı koyarak grafik yapmış olduğunuzu düşünmüyorum :/ takdir edilecek birşeyde yok yani konudan sapmamak için İş Teklifleri hakkında yorum yapmıcam.

Sizin gibiler yüzünden adamları soğutuyorsunuz gelişemiyorlar.Eksiklerini söylersin yavaşça konuyu terk edersin.İşine geliyorsa.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Değerli Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ederim.
Efekt Vb Şeyler Eklemeyi Denedim Ancak Yeni Yeni Kavradığım İçin Pek Hoşuma Gitmedi (Yapmayı Pek Başaramadım)
Bundan Sonraki Çalışmalarım İçin Daha Farklı Şeyler Düşünüyorum
Hemen Paylaşmamın Sebepi İse Beğenen Kullansın . İstediği Gibi Değişiklikler Yapabilir. Yani Forumda Bunu Paylaştığıma Göre Sadece Eleştiri Almak İçin Değil İnsanlara Yardım Edebilmek Amacıyla Konuyu Açtım :)

İlk çalışmana göre gayet güzel benim ilk calismami görseydin . Devam et sıkılmadan dene. Bu arada efekt çalışmalarında kendini geliştirmenin en iyi yolu deneme-yanılma yöntemi int. texture packlar indir. Eğer bu sekilde devam edersen çok iyi yerlere gelebilirsin ancak dediğim gibi forumdaki cogu arkadaş gibi arkaplan font tarzı gitmeszen. .

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
@Bahattin98 Güzel çok güzel bi tasarım fakat cs6 kullanmayı bilmiyorum sıkıntı büyük :D
Yarın Saat 15:00 Gibi yeni Bir Tasarım Da Paylaşacağım Orada Herşeyi Anlatacağım.
Merak Etme Hiç Zor Değil ^^

güzel olmuş sağ alta küçük imza gibi bişeyde bırakabilirsin adını filan yazabilirsin mesela hem emeğe saygı olur.
Bir Sonraki Çalışmamda Yapıcağım . Ancak Genel Olarak Bedava :) Bu Yüzden Bunda Koymaya Gerek Duymadım

İlk çalışmana göre gayet güzel benim ilk calismami görseydin . Devam et sıkılmadan dene. Bu arada efekt çalışmalarında kendini geliştirmenin en iyi yolu deneme-yanılma yöntemi int. texture packlar indir. Eğer bu sekilde devam edersen çok iyi yerlere gelebilirsin ancak dediğim gibi forumdaki cogu arkadaş gibi arkaplan font tarzı gitmeszen. .
Bir Sonraki Çalışmamda Efektlere Daha Çok Önem Vermeye Çalışacağım :)
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim

NOT : Bu Arada Normalde Bu gün 1 Adet Daha Paylaşmayı Düşünüyordum Ancak Bilgisayarım Şarzı Bitti Ve Kaydetmediğim İçin Verileri Kaybettim O Yüzden Yeni Bir Çalışmaya Başladım

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yarın Saat 15:00 Gibi yeni Bir Tasarım Da Paylaşacağım Orada Herşeyi Anlatacağım.
Merak Etme Hiç Zor Değil ^^

Bir Sonraki Çalışmamda Yapıcağım . Ancak Genel Olarak Bedava :) Bu Yüzden Bunda Koymaya Gerek Duymadım

Bir Sonraki Çalışmamda Efektlere Daha Çok Önem Vermeye Çalışacağım :)
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim

NOT : Bu Arada Normalde Bu gün 1 Adet Daha Paylaşmayı Düşünüyordum Ancak Bilgisayarım Şarzı Bitti Ve Kaydetmediğim İçin Verileri Kaybettim O Yüzden Yeni Bir Çalışmaya Başladım

Bu arada daha güzel çalışmalar yapmak istiyorsan arkaplana bağlı kalma seni sınırlandırır, kendin arkaplanını oluştur kes,kırp vs.