Noobistan serveri açıldı!!

MetehanKuru

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler bayanlar ben Metehan biz bir arkadaşla bi server kurduk flat survival çok eğlenceli bir survival gelecek arkadaşlara 1 ev verilir bizimle oynamak isteyenler
Skype : Metehan 1 Kuru 1 yada ilkerarici eklsein oynayalım sunucu herzaman aktiftir
ip :flatyasam.serv.nu

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Girilmemesinin 2 sebebi var 1. bayram arkadaşla olmayınca sıkılyıoz Bide bazı tuhaf varlıklar sunucuya ihanet ettiler . :p isim için teşekkürler.İlerde orayı mahalle haline getireceğiz yeni bi isim bulacağız :)

Girilmemesinin 2 sebebi var 1. bayram arkadaşla olmayınca sıkılyıoz Bide bazı tuhaf varlıklar sunucuya ihanet ettiler . :p isim için teşekkürler.İlerde orayı mahalle haline getireceğiz yeni bi isim bulacağız :)

minecraftçıemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
mahalle haline getirin şehir hayatı gibi yapalım pvp olsun sağda solda silah olsun bide kask giydirilmiş zombi domuzadam olsun polis niyetine :D maviye boyanmış kask falan giydirin zombi domuzadamlara bide şehir mapı bulun yeter. ikinci yol iste kurun mahalleyi iş falan olsun yapalım mesela tarla olsun odunculuk olsun vs vs mob kesme olsun ama madene de bi çözüm bulun çünkü flat ta maden yok normal dünyada kursanız daha iyi. ben vazgeçtim siz ikinciyi normal dünyada yapın :D

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
maalesef katılım yeterli değil skypeden ekleyin oynayacaklar live:ilkerarici

sunucu açılıyor konu güncel beyler