McSpam SpamBOT yardım konsol burda anlayan gelsin çözüm lazım.

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TR'den bot atamaz. Kendi PC'sinden Atarsan IP Ban Atarsınız Biter.
Sunucumda ben de bu bot saldırılarını yaşadım adamlara ip ban atıyordum ama adam bir daha tekrar tekrar bot atmaya devam ediyordu. En sonunda ortağım anti-proxy plugini yazdı bir kaç plugin daha yükledik ve bir daha sıkıntı yaşamadık.

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En iyisi antijoinbot ayarladım artık bot girmiyor. girmeye çalışırken çok küçük bir lag oluyor okadar. Authme bot korumasını açın antijoinbot yükleyin ayarlayın bu kadar kendim bizzat mcspam'dan denedim veya darkbot deathbot vb programlardan denedim bot girmiyor sadece ilk girişlerde biraz lag yapıyor o kadar.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi antijoinbot ayarladım artık bot girmiyor. girmeye çalışırken çok küçük bir lag oluyor okadar. Authme bot korumasını açın antijoinbot yükleyin ayarlayın bu kadar kendim bizzat mcspam'dan denedim veya darkbot deathbot vb programlardan denedim bot girmiyor sadece ilk girişlerde biraz lag yapıyor o kadar.
Reis parayla alınan bot saldırı paketleri bu korumayı devvre dışı bırakır.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar çok teşekkürler canı gönülden hepinize çakma lobi yaptım ama çakma lobiyi çökertti adam. authmeden dedinizi yaptım sv ye bot girmiyor ama konsolda gözüktügü için konsol çöküyor ve sv pert oluyor @TheMuhammed2188 senin önermiş oldugun plugin hilelerimi engelliyor botlarımı anlamadım :)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar çok teşekkürler canı gönülden hepinize çakma lobi yaptım ama çakma lobiyi çökertti adam. authmeden dedinizi yaptım sv ye bot girmiyor ama konsolda gözüktügü için konsol çöküyor ve sv pert oluyor @TheMuhammed2188 senin önermiş oldugun plugin hilelerimi engelliyor botlarımı anlamadım :)
Sunucuyu kötü etkileyecek şeyleri :D (Hack)
Config'den BadPackets ve bot koruması hariç hepsini kapatırsan sorunsuz çalışır. (BadPackets whitelist için gerekli)

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Authmenin bot koruması açıldı diye sunucuya bot girmiyor zannediyorsan yanılıyorsun.BOT her türlü girer sadece atılan botun büyüklüğüne , saldırı boyutuna değişir.
Benim yukarıda söylediklerim küçük saldırıları engellemek için tabii ki bot saldırısını tamamen engellemek imkansız gibi bir şey

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Authmenin bot koruması açıldı diye sunucuya bot girmiyor zannediyorsan yanılıyorsun.BOT her türlü girer sadece atılan botun büyüklüğüne , saldırı boyutuna değişir.

doğru söylüyorsun, bot girer sen sadece girmesini engellemeye çalışırsın. ama o girneye çalışan botlar gine laga sebeb olacak.