> Bedava Sunucu Banner'i < .psd , .png > Kolay Kullanım <

Yeni Başlayan Birisine Göre Nasıl

• Kullanılan toplam oy
    15

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Arka plan gayet hoş, çizgiler güzel fakat IP kısmını çizgiye yaklaştırabilirdin yazılara gelirsek resimi tamamlamış renkleri resimin uyumunu sağlıyor.
Başarılar dilerim umarım büyük yerlere gelirsiniz .)

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
J
Arka plan gayet hoş, çizgiler güzel fakat IP kısmını çizgiye yaklaştırabilirdin yazılara gelirsek resimi tamamlamış renkleri resimin uyumunu sağlıyor.
Başarılar dilerim umarım büyük yerlere gelirsiniz .)
2. Çalışmamda Bunun Gibi Hataları Düzeltmeyi Denedim

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Merhaba,DP Grafik'den Aydın ben.
Sana kısaca bir özet geçeceğim ve yapabilecek olduğun şeylerden başlayacağım ;
Öncelikle ingilizlerin çekmiş olduğu tutorial'ları izlemeyi ihmal etme. İngilizce'n olmasa bile yapmış oldukları işlemlerden tamamen neler yapabileceğini anlayabilirsin.
Banner'e gelirsek ;
Banner'in background'u hoş fakat kullanmış olduğun text style yani yazı stilleri tamamen banner'i batırmış. Ayrıca eğer hoş görünmesini istiyor isen modelleme yapmayı unutmamalısın.​

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Merhaba,DP Grafik'den Aydın ben.
Sana kısaca bir özet geçeceğim ve yapabilecek olduğun şeylerden başlayacağım ;
Öncelikle ingilizlerin çekmiş olduğu tutorial'ları izlemeyi ihmal etme. İngilizce'n olmasa bile yapmış oldukları işlemlerden tamamen neler yapabileceğini anlayabilirsin.
Banner'e gelirsek ;
Banner'in background'u hoş fakat kullanmış olduğun text style yani yazı stilleri tamamen banner'i batırmış. Ayrıca eğer hoş görünmesini istiyor isen modelleme yapmayı unutmamalısın.​
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim .
Dediklerinize Önem Verip 3. Çalışmamda Denemeye Çalışacağım ^^

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir çalışma ne arka plan nede yazı kötü olmuş hepsi çok güzel, kullanacaklar için ideal bir çalışma olmuş, başarılar dilerim :)

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Çalışmana Göre Harika Bir Tasarım Yani Kendim Bizzat Photoshop Cs(x) Programlarını Kullanmaktayım Yıllardan Beri , Cs Sunucularında , Metin2 Sunucularında , MineCraft Sunucularında birçok Banner , Facebook , İcon Yapmaktayım Ancak Şuana Kadar Böyle Bir Tasarım Yapmadım Yani Seni Takip Edeceğimden Emin Ol Eğer Kullandığın Fontları , Style'leri , BackGround vs vs Kısacası Kullandığın Malzemeleri İnşallah En Kısa Zamanda Forumda Paylaşırsın Takipteyim
İyi Forumlar ..

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Güzel bir çalışma ne arka plan nede yazı kötü olmuş hepsi çok güzel, kullanacaklar için ideal bir çalışma olmuş, başarılar dilerim :)
Çok Teşekkür Ederim :)
İlk Çalışmana Göre Harika Bir Tasarım Yani Kendim Bizzat Photoshop Cs(x) Programlarını Kullanmaktayım Yıllardan Beri , Cs Sunucularında , Metin2 Sunucularında , MineCraft Sunucularında birçok Banner , Facebook , İcon Yapmaktayım Ancak Şuana Kadar Böyle Bir Tasarım Yapmadım Yani Seni Takip Edeceğimden Emin Ol Eğer Kullandığın Fontları , Style'leri , BackGround vs vs Kısacası Kullandığın Malzemeleri İnşallah En Kısa Zamanda Forumda Paylaşırsın Takipteyim
İyi Forumlar ..
Teşekkür Ederim :)
Ancak BackGround'ları Paylaşmayı Düşünmüyorum :(