Youtube Kanal İsmi Önerisi

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar. Ben ByMe.
Bugün sizden kanalım için güzel bir kanal ismi istiyorum. Yardımcı olur ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Kanalım 190 Abone Fakat isim konusunda iyi sayılamaz. 1 Ayda 120 isim degiştirdim :D Düşünün artık. Adam akıllı bir kullanıcı adına ihtiyacım var. İngilizce olursa dahada sevinirim.

Şimdiden Fikirleriniz için Teşekkürler

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Kendi kanal ismini kendin bulcaksın.Eğer bulamıyorsan senden "youtuber" olmaz.Adamlar oturup senin kanal ismini düşünceğine buldukları isimleri kendileri kullanırlar.Biraz kendine güven.Oturup düşün 10 dakkanı almaz isim bulmak.Düşün yeter.

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi kanal ismini kendin bulcaksın.Eğer bulamıyorsan senden "youtuber" olmaz.Adamlar oturup senin kanal ismini düşünceğine buldukları isimleri kendileri kullanırlar.Biraz kendine güven.Oturup düşün 10 dakkanı almaz isim bulmak.Düşün yeter.
İsim düşünmek kolay onu oturtmak zor kardeşim. Ben buraya konu açıyorum ve senden ve digerlerinden yardım istiyorum senin yazdıgın şeye bak. Ben bilmiyordum oturup düşünmeyi zaten önerin için saol. O kadar kanal varki bi isim bulsam her türlü o isim başka şekillerde kullanılıyor. Ben bi isim için 10dk vermemiş olabilirim fakat günlerimi verdim...

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İsim düşünmek kolay onu oturtmak zor kardeşim. Ben buraya konu açıyorum ve senden ve digerlerinden yardım istiyorum senin yazdıgın şeye bak. Ben bilmiyordum oturup düşünmeyi zaten önerin için saol. O kadar kanal varki bi isim bulsam her türlü o isim başka şekillerde kullanılıyor. Ben bi isim için 10dk vermemiş olabilirim fakat günlerimi verdim...
Mesajın için teşekkür ederim.Forumdaki herşeye böyle cevap yazcaksan,başta belirtiyim bu forumda çok kavga edersin.En kısa sürede banlanırsın.

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajın için teşekkür ederim.Forumdaki herşeye böyle cevap yazcaksan,başta belirtiyim bu forumda çok kavga edersin.En kısa sürede banlanırsın.
Kardeşim sitres var anladınmı? Motorum zaten çalındı bu sıralar kimseyle ugraşamam bir forum yazısı bile kaldıramıcak durumdayım! Banlanırsam banlanırım bir şey olmaz hayatın sonu degil....