İstek NPCye tıkladığımda Warp Menusu Açma

kantra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başlıkta Dediğim gibi Npcye tıkladığımda Warp menusu açılmasını istiyorum Plugin varmıdır?

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Forumda Tanıtıldığını Bilemiyorum Ancak Youtube'de Videoları İngilizce Bilmesen Bile İngilizce Olarak Tanıtıldıysa Türkçe Olarak İzleyebilirsin .. Reviewlarında Belirtildiği Üzere Plugin Çalışma Hatası Veriyor Yani Kendi Sunucularına Yükleyen Arkadaşlar Çalışmadığını İddia Ediyor , İstediğiniz Plugin CommandNpc Pluginidir , Kullanmak Veya Kullanmamak Tamamen Sizin Tercihinizidir ..
İyi Forumlar ..

Son düzenleme:

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önerdiğin plugin'in reviewlarına baktın mı hiç? Bir bak istersen.
Cevabımı Düzenliyeceğim Ancak , Arkadaş " Başlıkta Dediğim gibi Npcye tıkladığımda Warp menusu açılmasını istiyorum Plugin varmıdır? " Diye Sormuş Ve Ben "
Forumda Tanıtıldığını Bilemiyorum Ancak Youtube'de Videoları İngilizce Bilmesen Bile İngilizce Olarak Tanıtıldıysa Türkçe Olarak İzleyebilirsin ..
İyi Forumlar .. " Olarak Cevap Verdim , Bana Sorduğu Plugini Ben Ona Cevap Olarak Yönelttim Özür Diliyorum Ki Reviewlarına Bakmadan Cevapladım . Cevabım Düzenlenmiştir ..

MutantPanda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce citiezen kurmalısın.Bu npc yaratmana yarayacaktır.Youtube'da birçok tutorial mevcut. Link=

Npc'ye tıklayınca olayıda burdan indirebilirsin.Youtube'da birçok tutorial mevcut. =

Tufkan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Citizens pluginini kur /npc create isim olarak bi npc yarat ve /npc select yaz
ardından /npc addcmd false chestcommands Warp
yaz tamamdır

efeihtiyar_61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
onu yazdım oluyor eyw ama oyuncu olarak geldiğimde tıklıyom izin yok diyor ben bunun iznini nerden ayarlicam