Cacık İçilir Mi ? Yenir Mi ?

Cacık Yenir Mi ? İçilir Mi ?

• Yenir

Kullanılan: 14 43.8%
  • İçilir

Kullanılan: 10 31.3%
  • Anime <3

Kullanılan: 8 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    32

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar, beyin yakan bi soruyla karşınızdayim. Sizce cacık içilir mi ? yenir mi ?.

Inanilmazz

Reelin and Rockin
En iyi cevaplar
0
Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan ?
Orada anime seçeneği olmasa belki kafa yorulabilir di ama her şeyi o anket şıkkı ile bozdun. :pof:
O bir paradoks yalnız, alakası yok konuyla :D
Soruya geçersek yenilmez içilir. Eğer bir karışımda sıvının yoğunluğu katınınkinden büyük ise içilir, tam tersi durumunda yenilir.
(Bu arada konu troll galiba, aman ne trollu *tröl.)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Yöreden yöreye değişen cevapları var, bazı yerlerde sulu yapılır bol tüketilir, bazı yerlerde beyaz peynirden biraz daha az katı olur yemek tabağının yanına 2 kaşık konur. Vazgeçilmezimiz cacık yine farklı yörelerde, @adenzu54 'ün yanında muhtelif baharat ve yeşillikleri de barındırabiliyor. Bu soru "yoğurt yenilir mi yoksa içilir mi?" sorusundan biraz farklı aslında.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence sadece yenir :D içindeki salata vs vs si bulunduğu için bir çiğneme eğleminde bulunuyorsun. :D Çiğnediğin şeyi de yersin :)
bence

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben soluyorum daha eğlenceli oluyor sonrada geri çıkarıp geri yutuyorum hem öğütmüş olup ikisini aynı anda yapıyorum
okulun açılmasıyla ne sayko konular oldu olm

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
BENCE saçma bir soru olmuş, sonuç olarak içsekte yemiş oluyoruz, yesek te yemiş oluyoruz. O yüzden cevabım içilir.. :ci: