LeaderOs Scripti Sorunu = Yazan kişi de Bilmiyor. = ACİL!

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba gençler. ben bir konuda size danişmak istedim adamdan skripti aldim 3 gün geçti ve 3 gün de hiçbirşey söylemeden yok batihostla görüşüyorum yok olmiyor yok berkle yaptik yine olmadi yok şudur yok budur. adam skripti yaziyor madem okadar profesyonel değilsin. skript satişina başlama
Sorun:
Authme Şifrelerim Sha256 olarak şifrelenmiş.
ve skript hem sha256 hem md5 olarak destekliyor ama
sha256 yapinca skript sorun çikartiyor ve şifreleri okumuyor.
şimdi ben LeaderOs Adli kullanciiya kaç defa mesaj attim acil diye ama ikidebir bahane uydurdu.
Lütfen Skripti Tam Anlamiyan Bilmiyen veya Tamamen Gelişmemiş kişiler satiş yapmasin!

Sizden istedigim:
Authme şifrelerini nasil md5'e çeviricegim?
veya skripti nasil tamir ederim?

not: adama full ücretini verdik
Ücretini verdiysek kurulumunu takir takir yapmak zorunda değil mi?

@Personinblack
bilenleri etiketleyin lütfen

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
AuthMe configinde security bölümü altında passwordhash var,onu değiştirirsen olur,tabi bahsettiğin oysa.

Beni niyeğ etiketlemionuzğ :(

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
AuthMe configinde security bölümü altında passwordhash var,onu değiştirirsen olur,tabi bahsettiğin oysa.

Beni niyeğ etiketlemionuzğ :(
Dostum yanliş anlamisin benim authme kayitlarim sha256 şifrelenmiş 1000 den fazla oyuncunun şifresi yani ben md5 yapinca sql'yi sha256 olarak kaydediyor. ve phpmyadmin'e import edincede okumuyor şifreleri.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kodladığı kişi bilmiyorsa, onu kodlamayan kişi nasıl bilicek?
Deneyimli birisi gerekiyor .
Erkan Abiyi etiketliyim dedim şimdi işi vardir adamin diye etiketlemedim
anlamadigim şey kodliyan kişi madem hatalari düzeltemiyor script satmasinin sebebi nedir acaba?
Düzgün Php bilgisi olan biri gerek mysql ile içli dışlı. örnek: uniocraft. ama şimdi para ister. scripte 50 tl veri aldik sorunlara bak.
daha çok sorun çikmisti yazilar kaymişti token hatali diyip duruyordu onlari ben halletim ama şimdi bu geldi başimiza h.o

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodladığı kişi bilmiyor yanlış bir cümle. Kodladığı kişinin sunucuda test etme imkanı olmadığı için yapamıyor. bu bir. ikincisi berkde kodları vardı berki bekliyorum.

ve forumda açtığın bu konu yüzünden artık yardım etmicem. bu konuyu açmış olmasaydın sanırım bu sorun bugün çözülmüş olacaktı.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodladığı kişi bilmiyor yanlış bir cümle. Kodladığı kişinin sunucuda test etme imkanı olmadığı için yapamıyor. bu bir. ikincisi berkde kodları vardı berki bekliyorum.

ve forumda açtığın bu konu yüzünden artık yardım etmicem. bu konuyu açmış olmasaydın sanırım bu sorun bugün çözülmüş olacaktı.
Dolandırıcılığa girer benden söylemesi

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Affedersinde takir takir yardim ediceksin senin ücretini verdim. vermemiş olsam neyse.
ben sna söyledim 3 gün geçti ... biz dedik ki sana sen bak çaresine yapamasan forumda aricagim diye
sende bilmiyorum zor dedin buyur. malesefki ya ücreti geri iade ediceksin yada yardim edip kurucaksin sistemi sana kalmiş.

Al buda destekli mi değil mi diye sorusu

Bu dolandırıcılık değil. Ben SHA256 desteği olduğunuda söylemedim. Arkadaş bana SHA256 desteği ekletmeye çalışıyor.
Malesefki girer ss ve video kaydi mevcut bandicam la çekmiş olsam bile.
Satiş temsilcisi satişini yaptiktan sonra ona kurulumu yapmadigi sürece hiçbirşey yapamaz para iadesi veya yardimci olucaksin takir takir sorumluluk sana ait.

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana orda demişim zaten görmüyormusun SHA256 sorunlu MD5 kullan diye daha neyini anlamıyorsun. Çözümü bulunca çözücem.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben sana orda demişim zaten görmüyormusun SHA256 sorunlu MD5 kullan diye daha neyini anlamıyorsun. Çözümü bulunca çözücem.
Dostum 1000 lerce kayitli üyem var ve şifrelerini website görmedikçe ne satiş yaparim nede başka bir şey
şifreleri sifirlarsam da oyuncu kaybederim adamlarin çarlarina girerler. tamam sorun çözüldü bugün içinde çözücekmisin. bekliyorum