Skript yazmak istiyorum yardım edermisiniz?

Baranadali080808

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar skript yazmaya başlamak istiyorum eventlerden falan azda olsa anlıyorum gelişmek için ne yapmam gerekli ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
skript yazman lazım :(
Açık ve net cevabı vermiş ._.
Kendine bi konu belirle ve ona göre yap. Mesela çoğu kişi başlangıçta öldürme oranı tarzda bi skript yazar :
Kod:
on death of player:
   attacker is a player
   add 1 to {oldurme.%attacker%}
   add 1 to {olme.%victim%}
   give a diamond to attacker
command /olum:
    trigger:
        send "%{oldurme.%player%}% Oldurme sayın"
        send "%{olme.%player%} Olme sayın%"
ve benzerleri. Kod yazdıkça gelişirsin. Diğer skriptleri incelemeyi unutma :şapka:

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Sürekli bildiklerini yap. Forumda diğer arkadaşların yaptığı skriptlere bak. skunity.com 'u devamlı olarak kullan. Gerisi gelir :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Sağ üstteki arama yerine istediğin eventi yazıyorsun ve sana örnek gösteriyor.
Benim için hiç faydalı değil.Yeni başlayanlar için ideal bir yer değil.Malesef ki türkiyedede böyle siteler hiç yok..

R

Reloven

Ziyaretçi
Benim için hiç faydalı değil.Yeni başlayanlar için ideal bir yer değil.Malesef ki türkiyedede böyle siteler hiç yok..
İdeal değil derken? Direk olarak örnek kod dahi vermiş altında yeni başlayan için mükemmel bir şey bu neresi faydalı degil anlamadım üstelik başlangıç düzeyi (Apple = Elma) ingilizce bilen birisi bile rahatlıkla kullanabilir siteyi.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İdeal değil derken? Direk olarak örnek kod dahi vermiş altında yeni başlayan için mükemmel bir şey bu neresi faydalı degil anlamadım üstelik başlangıç düzeyi (Apple = Elma) ingilizce bilen birisi bile rahatlıkla kullanabilir siteyi.
Kendim için fikrimi söylüyorum.Hiç iyi değil bence.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Skript Öğrenmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sitesine Gir Sonra Üst Tarafta Documantation Yazan Bi Yer Var Oraya Tıkla Ardından [ Events - Conditions - Effects - Expressions ] Seçenekleri Sana Lazım Olan Yerler Oralarda Biraz Takıl Sonra Skripti Azda Olsa Anlamış Olursun Kolay Gelsin
Forum kurallarına göz atmanı tercih ederim.

CryZoneTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendi serüvenimi anlatacağım sana. İlk önce yapmak istediğin bir hedef seç. Mantık falan kur. Daha sonra bir kaç skript örneği incele. O hedefe erişene kadar skriptleri incele. Konular falan aç. Yardım iste. Ve sürekli pratik yap. Emin ol yavaş yavaş gelişeceksin. Umarım yararlı olur. İyi forumlar