Umut Savas
Ne demek yanlış? Ben mi?
- En iyi cevaplar
- 0
PHP:
add `arg-3*60` to {test.Süre.%arg-1%}
add `arg-3*60` to {test.Süre.%arg-1%}
() kullanarak yapınca olcakmı şimdi (keşke ilk konumda söyleseydinAdd (arg-3 * 60) to {x}
Aslında kullanmayıncada oluyo ama bilmiyorum dene() kullanarak yapınca olcakmı şimdi (keşke ilk konumda söyleseydin)
(arg-3 * 60) olmuyor bakmayınAslında kullanmayıncada oluyo ama bilmiyorum dene![]()
senin dediğin olmuyor ne yaparsam yapiyim `arg 3*60` buda atıyorum 3 ile 60 çarpıcağına direk 1 ekliyorAslında kullanmayıncada oluyo ama bilmiyorum dene![]()
(arg-3 * 60) olmuyor bakmayın
senin dediğin olmuyor ne yaparsam yapiyim `arg 3*60` buda atıyorum 3 ile 60 çarpıcağına direk 1 ekliyor
set {_x} to arg-3
add ({_x} * 60) to {y}
sağolda ` işaretini denemek için kullandım başka bir yerde yok bide benim skunity açmıyor`` işaretini ne diye kullanmaya çalıştın anlamadım hiç alakası yok. Bunları silsen yetiyor yani.
Ve arg-3 tipi bir sayı olmazsa olmaz. Parantezler matematik işlemlerinde kullanılan bir şey zaten gerekirse kullanılır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Malesef İşlem GerçekleşmiyorSırf Sana Cevap Vermek İçin Girdim Böle Kullanabilirsin![]()
Kod:set {_x} to arg-3 * 60 add {_x} to {test.Süre.%arg-1%}
[12:45:15 ERROR]: '"%arg-1% * 60: %(arg-1 * 60)%"?' is not a text (mute.sk, line 35: send "%arg-1% * 60: %(arg-1 * 60)%"?')command /dene <number>:
trigger:
send "%(arg-1 * 60)%"
/dene 2 = 120
command /dene <number>:
trigger:
send "%(arg-1 * 60)%"
errorde bunlar yazıyor panelden kopyaladımSonda ki "?" nedir?
birader bu çarpmıyor çıkarıyorSonda ki "?" nedir?
Düzenleme: Görünmez karakter çıkmış bunu kopyala:
PHP:command /dene <number>: trigger: send "%(arg-1 * 60)%"