Tabelayla Giriş Yapma [Authme]

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dediğim gibi tabelayla giriş yapılsın bir yerde gördüm nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi ellerimle oyle bir eklenti yazdim amaci tabelaya yazarak giris yapmakti oyuna girince su sekilde bir tabela aciliyordu
Kod:
--------
Sifrenizi Giriniz:

--------
3. Satira sifre girip Done diyince giris yapiyordu fakat ProtocolLib ile ilgili sıkıntı oldugundan sorun cikariyor bu eklenti tabela acilirken bazen oyuncuya Crash atiyor ve ESC tusuna basarak tabelayi kapayabiliyor bu buglari kapatamadigimdan eklentiyi sildim baska bir yolu varsa banada iletebilirsin :) ama tahminen duzeltmenin bir yolu yok

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi ellerimle oyle bir eklenti yazdim amaci tabelaya yazarak giris yapmakti oyuna girince su sekilde bir tabela aciliyordu
Kod:
--------
Sifrenizi Giriniz:

--------
3. Satira sifre girip Done diyince giris yapiyordu fakat ProtocolLib ile ilgili sıkıntı oldugundan sorun cikariyor bu eklenti tabela acilirken bazen oyuncuya Crash atiyor ve ESC tusuna basarak tabelayi kapayabiliyor bu buglari kapatamadigimdan eklentiyi sildim baska bir yolu varsa banada iletebilirsin :) ama tahminen duzeltmenin bir yolu yok
Oyuncu giriş yapana kadar sürekli açılsın yani kapatması durumunda tekrar açılacak. Bir sunucuda ırk seçme bölümünü kapatınca tekrar açılıyordu seçene kadar. Onun gibi yani. Crash ise 1.8 üstüne atacağını zannetmiyorum.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal GUI de oyle bir durum var fakat ProtocolLib adli eklentinun tabela ozelliginde tekrar acmanin mevcut olmadigini gordum sunucu 1.8 fakat bazi girislerde Crash yiyordu bazi girislerde tabela acilmak yerine oyuncunun onune Tabela cikiyordu ondan dolayi Eklentiyi silmek zorunda kaldim