--------
Sifrenizi Giriniz:
--------
Oyuncu giriş yapana kadar sürekli açılsın yani kapatması durumunda tekrar açılacak. Bir sunucuda ırk seçme bölümünü kapatınca tekrar açılıyordu seçene kadar. Onun gibi yani. Crash ise 1.8 üstüne atacağını zannetmiyorum.Kendi ellerimle oyle bir eklenti yazdim amaci tabelaya yazarak giris yapmakti oyuna girince su sekilde bir tabela aciliyordu
3. Satira sifre girip Done diyince giris yapiyordu fakat ProtocolLib ile ilgili sıkıntı oldugundan sorun cikariyor bu eklenti tabela acilirken bazen oyuncuya Crash atiyor ve ESC tusuna basarak tabelayi kapayabiliyor bu buglari kapatamadigimdan eklentiyi sildim baska bir yolu varsa banada iletebilirsinKod:-------- Sifrenizi Giriniz: --------ama tahminen duzeltmenin bir yolu yok
Sürekli açılırsa metin girilebilir mi?Oyuncu giriş yapana kadar sürekli açılsın yani kapatması durumunda tekrar açılacak. Bir sunucuda ırk seçme bölümünü kapatınca tekrar açılıyordu seçene kadar. Onun gibi yani. Crash ise 1.8 üstüne atacağını zannetmiyorum.
O şekilde değil kapattığında tekrar açılsın.Sürekli açılırsa metin girilebilir mi?
Arkadaşlar basit olmadığını,buglu olduğunu sorunlar yaratacağını söylüyor,sen hala nerdesin.nasıl yapıldığını söylermisiniz