PaybyMe ve İninal kart hakkında sorularım

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar. Inınal ile ne yaptık ne ettik minecraft alamadık hata veriyor ( An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again ) kart bilgileri doğru. 100 kere denedik. Paybyme nereden alınır? Alınınca ininal karttan paybyme karta nasıl para yollanır?

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İninal ile mojangdan bir şey alamazsın Türkiyeyi kabul etmiyorlar Mojangdan hesap almak istiyorsan ya mevcut bir hesabı alıcaksın yada paypal ile alıcaksın.

knife67

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İninal ile mojangdan bir şey alamazsın Türkiyeyi kabul etmiyorlar Mojangdan hesap almak istiyorsan ya mevcut bir hesabı alıcaksın yada paypal ile alıcaksın.
Bende arkadaşla ortak para yükleyip denedim denemez olaydım :D 30 lirayı ceptenvermek zorunda kaldım :(

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
türkiyeden diğer kredi kartları da mı olmuyor? çok saçma? ülkelerde türkiye seçeneği var? Ayrıca paypal ile alınmıyor türkiyeyi seçince.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Element uydurma kaynak göster

Arkadaşım sen de onayını yaptın mı telefonunu ekledin mi ininal kartına?

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı Sorun Bendede Vardı Sinir Etmişti Ama Almıştım Bunları Sırayla bi dene.
-Öncelikle Kartı Aldıkdan Sonra 3 Gün Bekle İninal Kartda 3d Secure İşlemi Vardı
-Sonradan Minecraft 80 tl civarlarında fakat ininal kartda yurt dışı alım satım olurken %7 lik bir komisyon alıyordu diye hatırlıyorum kartına 90 tl yüklesen daha iyi olur
-Son Olarak Bunları yapsanda aynı hatayı alırsın çünkü orası ininal kartda nedense hata veriyor oyunu gift code ile alıcaksın(minecraft ın resmi sitesinden) oyunu alırken kart bilgilerini felan girerken oraları iyice araştır gift code ile ilgili bir yazı ve linki var ona tıkla kart türünü seçip ordan al mail adresini doğru girmeyi unutma güvenlik açısından ya mail ya da sitede sana kod vericek o kodu minecraftı alırken gift code ile alma seçenegini bul oraya koy nickini oluştur al..

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Element uydurma kaynak göster

Arkadaşım sen de onayını yaptın mı telefonunu ekledin mi ininal kartına?
kart neredeyse 1 yıldır var herşeyi tamam aktif
Aynı Sorun Bendede Vardı Sinir Etmişti Ama Almıştım Bunları Sırayla bi dene.
-Öncelikle Kartı Aldıkdan Sonra 3 Gün Bekle İninal Kartda 3d Secure İşlemi Vardı
-Sonradan Minecraft 80 tl civarlarında fakat ininal kartda yurt dışı alım satım olurken %7 lik bir komisyon alıyordu diye hatırlıyorum kartına 90 tl yüklesen daha iyi olur
-Son Olarak Bunları yapsanda aynı hatayı alırsın çünkü orası ininal kartda nedense hata veriyor oyunu gift code ile alıcaksın(minecraft ın resmi sitesinden) oyunu alırken kart bilgilerini felan girerken oraları iyice araştır gift code ile ilgili bir yazı ve linki var ona tıkla kart türünü seçip ordan al mail adresini doğru girmeyi unutma güvenlik açısından ya mail ya da sitede sana kod vericek o kodu minecraftı alırken gift code ile alma seçenegini bul oraya koy nickini oluştur al..

teşekkür ediyorum ama nasıl bi lanetse olmuyor gift code'Da da