Okeanós - Mystic Ocean

Hyperitos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Herkese merhaba! Ben Hyperitos...
Kullanıcı adı değiştirmemin şerefine, yepyeni bir projeyle daha karşınızdayım. Toplam çalışma saatiyle hesaplanacak olur ise, yapımı sadece 3 saat sürmüştür. Sualtı konsepti ile yaptığım bu projeyi, beğeneceğinizi umarak sizlere sunuyorum.

FOTOĞRAFLAR

Planet Minecraft:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virüs Total:

İNDİR:

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Çevre çok iyi ama özellikle son resimde gözümüze çarpan duvarın bomboş cüssesini beğenmedim

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunum yaparken efektsiz halini de koyasanız keşke ... (Doğallığı çok bozuyorsunuz)

NOT:Mimariden anlamam bu son yorumum sizin şahsıniza yönelik değil bütün mimarlara gereğinden fazla efekt kullanılıyor gibi geliyor bana.

Hyperitos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunum yaparken efektsiz halini de koyasanız keşke ... (Doğallığı çok bozuyorsunuz)

NOT:Mimariden anlamam bu son yorumum sizin şahsıniza yönelik değil bütün mimarlara gereğinden fazla efekt kullanılıyor gibi geliyor bana.

Yapının konseptini gösterebilmek amacıyla efekt koyuyorum. Türkiye'de "Sualtı temalıysa neden hiç su yok?" düşüncesiyle hareket eden insanlar olduğu için, böyle bir çözüm getirdim kendimce. Renderları değil, projeyi eleştirirsen daha iyi olur.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yapının konseptini gösterebilmek amacıyla efekt koyuyorum. Türkiye'de "Sualtı temalıysa neden hiç su yok?" düşüncesiyle hareket eden insanlar olduğu için, böyle bir çözüm getirdim kendimce. Renderları değil, yapıyı eleştirirsen daha iyi olur.
Yapıtinda eleştirecek birsey bulamadim çok hoş olmuş.Başarılar.

Yannou44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Harika olmuş Eren eline sağlık :) İnşAllah bi gün bende böyle şeyler yapıcam. :) crazyfoxx29 / SertanSenpai