PP Dersleri verebilecek kişiler konuya girebilirmi ücret vericeğim.

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet sizden bugün ilginç bir isteğim olacak, artık parayla banner konu tasarımı vs almaktan sıkıldım o yüzden kendim öğrenip neden yapmıyorum dedim.
Onun için sizden bir isteğim var,bana PP Dersleri verebilecek arkadaşlar varsa bana özelden mesaj atsınlar ücretli öğretiyorlarsa ücretini vericeğim. (MAX 45 TL)

Dediğim gibi profesyonel kişiler mesaj atsın, iyi günler.

Skype; Murat.Bircandan

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Çok kolay.İstersen ücretsiz bir şekilde öğretebilirim.Ama professional değilim.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çokmu az ? İngilizler gidip 15 liraya profesyonel yapıyorlar, İngilizcem olsa turkiyede bile kalmiyacağım.

Yapıyor ama ogretmiyor, ucuz olmasının nedeni de bir tasarımı 100-200 kişiye satması.. Ayrica, forumda tasarımcıyım diye geçinenler hazir arkaplan kullanıyor yanı istersen vereyim bir iki site yazı yazmasını da öğren sende tasarımcısın işte .:huh:

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıyor ama ogretmiyor, ucuz olmasının nedeni de bir tasarımı 100-200 kişiye satması.. Ayrica, forumda tasarımcıyım diye geçinenler hazir arkaplan kullanıyor yanı istersen vereyim bir iki site yazı yazmasını da öğren sende tasarımcısın işte .:huh:

Şaka filan yapıyorsun herhalde, adam 1 tasarımını 300 liradan aşağı satmıyor ayrıca 100-200 kişiye aynı tasarımı satan bir İngiliz grafiker atarmısın bana.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skype gel :) Çok uzaklara gitme ya yakınlarında da var bunu yapabilecek kişiler bana niye sormadın :D
Hazır kaliplari editleyerek kendine profosyonel diyen arkadaş . Ekle bu arkadaşı nasıl bedava tasarımları editleyecegini öğretsin . Bilge Adam kurumsal öğretiyor bu arkadaş banner yapmam istiyor agir kacar biraz.(Berk bu son kismi sana)

Son düzenleme:

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Hazır kaliplari editleyerek kendine profosyonel diyen arkadaş . Ekle bu arkadaşı nasıl bedava tasarımları editleyecegini öğretsin . Bilge Adam kurumsal öğretiyor bu arkadaş banner yapmam istiyor agir kacar biraz.(Berk bu son kismi sana)

Uzatma fazla da konuşma.Çok konuşan boş konuşuyor.