Profesyonel Ekip Alımları!

TechnoMcEnder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Merhaba! Öncelikle Vakit Ayırıp Göz Attığınız İçin Teşekkür Ederim

Ben Erke Bağcı (Ender) Profesyonel Build Ekibimize Alım Yapmak İçin Bu Konuyu Açıyorum.
Öncelikle Hedefimiz Türkiye'deki En iyi Build Ekibi Olmak. Korkudan Maceraya Survival Dan Puzzle
Maplarina Kadar birçok Map Tasarlıyoruz. Ayrıca Yakın Zamanda Kendimize Ait Bir Website Kurulacaktır
(Yeterli Katılım Ve Harita Olursa) Fakat Bunu Başarabilmemiz Bir Ekibe İhtiyacımız Var. Bu İş İçin
Uygun Gönüllüler Arıyoruz. İlgilenen Olursa İletişim Adresleri Ve Şartlar Aşşağıda Belirtilmiştir

Katılım Şartları:
1) Ekibimizde Herşeyden Önce İnsanlara Ve Projelere Saygılı Olunuz!
2) Yaş Sınırı Yoktur Fakat Olgun Davranacak İnsanlar İstiyoruz.
3) Minecraft Bİlgisi Yeterli Olmalı (Test Edilecek)
4) Yapılan Projelerde Bir Katkınız Olmalı.

Kurallar:
1) Ekiptekilere Saygı Gösterin Ve İyi Geçinin.
2) Mümküm Olduğunca Küfür,Argo Kullanmayın.
3) Haritayı Trollemek Bozmak vb. yasaktır.
4) Kurallara Uymayanlar Uyarı Alabilir Yada Ekipten Atılabilir!

İletişim:
Hotmail: [email protected]

İlgilenenler Lütfen Skype Hotmail Yada Yorumlardan İsim, Yaş, Bilgi, Skype,Hotmail Adresi Ve Uzmanlığınızı (Redstone,Tasarım vb.) Yazınız
İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim Ekibe Hoş Geldiniz :)

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
meraba qardeş ben çok uzun zamandır plugin kodluyorum adımı ararsan qooqleda bisürü site çıqar daha once 300 civarı swde sew yaptım (şaqa şaqa) 300 civarı swde pluginerlıq yaptım buqqit ve bukkit prosuyum ilq 3 ay ücretsiz çalışabilirim beğenirsen aylıq 9.99teleye bağlarıq işi. ismim qarahan yaşım 15.7 cevapınızı bekliyorum

dipnot| java ve çavada uzmanım tüm forum bana sorar q

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
meraba qardeş ben çok uzun zamandır plugin kodluyorum adımı ararsan qooqleda bisürü site çıqar daha once 300 civarı swde sew yaptım (şaqa şaqa) 300 civarı swde pluginerlıq yaptım buqqit ve bukkit prosuyum ilq 3 ay ücretsiz çalışabilirim beğenirsen aylıq 9.99teleye bağlarıq işi. ismim qarahan yaşım 15.7 cevapınızı bekliyorum

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Eğer profesyonel bir mimar ekibi toplayacaksanız başlarında ki kişide profesyonel bir mimar olmalı.

TechnoMcEnder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Güzel Olur Fakat Server En Azından Şimdilik Server Değil Harita Yapmayı Düşünüyoruz Hangi Konuda Yardımıc Olmayı Düşünüyorsunuz?

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güzel Olur Fakat Server En Azından Şimdilik Server Değil Harita Yapmayı Düşünüyoruz Hangi Konuda Yardımıc Olmayı Düşünüyorsunuz?
Arkadaş trollemiş seni ama sen bayağı Fransız kalmışsın :) Cidden bu işte profesyonel olduğunu iddia edebiliyor musun? Yani profesyonel insanları idare edecek biri acemi ve tecrübesiz biri olamaz, olmamalı. Kendine güvenmek ne yazık ki bu konularda çaresiz kalıyor.

Not: Konu yanlış yerde

TechnoMcEnder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
peki profesyonel olduğunuzu kanıtlayacak bir şey atabilirmisiniz ?
Eğer profesyonel bir mimar ekibi toplayacaksanız başlarında ki kişide profesyonel bir mimar olmalı.

Ekibin Başında Ben Bulunuyorum Gayette Profosyonel Yapılarım Oldu.
Kanıt Meselesine Gelince. Maalesef Denemeler Dışında Eski Ekipte 1 Tane Harita Yatık Bu da 1 Ayımızı (Günde en az 2 kişi En Az 5 saat) Aldı 3 Ayrı Kaydı Bulunan Mapti Fakat Eski Bir Üye Tavırları Yüzünden Ekipten Atıldığı İçin (2-3 hafta önce) Sinirlenip Bilgisayarımı çökertti Format Atıldı Dolayısıyla Save Gitti O zamandan beri özel donanım antivüirüs vb. kullanıyorum save dosyalarınıda arkadaşlarla bölüşüyoruz ama 2. map yapılırken 1 hafta sonra herkes (4 kişi) belirli sebeplerden dolayı ekipten ayrıldı 1 yıldır görmedim onları şimdide ekibi yeniden topluyorum :)

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanıt Meselesine Gelince. Maalesef Denemeler Dışında Eski Ekipte 1 Tane Harita Yatık Bu da 1 Ayımızı (Günde en az 2 kişi En Az 5 saat) Aldı 3 Ayrı Kaydı Bulunan Mapti Fakat Eski Bir Üye Tavırları Yüzünden Ekipten Atıldığı İçin (2-3 hafta önce) Sinirlenip Bilgisayarımı çökertti Format Atıldı Dolayısıyla Save Gitti O zamandan beri özel donanım antivüirüs vb. kullanıyorum save dosyalarınıda arkadaşlarla bölüşüyoruz ama 2. map yapılırken 1 hafta sonra herkes (4 kişi) belirli sebeplerden dolayı ekipten ayrıldı 1 yıldır görmedim onları şimdide ekibi yeniden topluyorum :)
yani yok :(

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Siz mimar sanıp Anonymous'ta çaycı olabilecek kapasitede birini almışsınız yahu. Alımlara katılacak kişiler sadece WE'den anlayan birileri olacak gibi duruyor.

TechnoMcEnder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Siz mimar sanıp Anonymous'ta çaycı olabilecek kapasitede birini almışsınız yahu. Alımlara katılacak kişiler sadece WE'den anlayan birileri olacak gibi duruyor.
:D harbi öyle ya aga konu nasıl yanlış yerde nerde olması lazım :D

yok ama pişman olmayacağını garanti edebilirim :) ama genede ısrar ediyosan eski dosyalara eski pc ye felan bi bakıyım belki ss bulabilirsem?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sevgilin var bize yedirmiyon he cahal seni.

Konuya dönelim. Ekibe katılma kurallarından başka ekip ile ilgili bazı bilgiler verseydin güzel olurdu. Ayrıca zaten bu forumda gezen bir Builder kendisini kanıtladıktan en fazla 3 gün sonra bir ekibe alınmış oluyor. O alınma olayı da yine eskiden tanıyan arkadaşları sayesinde oluyor zaten. O yüzden benim tavsiyem böyle konu açarak değil de forumda bir Builder'in kendisini kanıtlamasını bekleyip onunla iletişim kurmandır. Bol şans :)

TechnoMcEnder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Konuya dönelim. Ekibe katılma kurallarından başka ekip ile ilgili bazı bilgiler verseydin güzel olurdu. Ayrıca zaten bu forumda gezen bir Builder kendisini kanıtladıktan en fazla 3 gün sonra bir ekibe alınmış oluyor. O alınma olayı da yine eskiden tanıyan arkadaşları sayesinde oluyor zaten. O yüzden benim tavsiyem böyle konu açarak değil de forumda bir Builder'in kendisini kanıtlamasını bekleyip onunla iletişim kurmandır. Bol şans :)
aradımda bulamadım genede aramaya devam ediyorum teşekkürler :)

aradımda bulamadım genede aramaya devam ediyorum teşekkürler :)
Eski Pc den buldum bazı ss leri flaşla aktardım :)2. mapın 4-5 gününde yaptıklarımız:

Ekli dosyalar

• U1hGo75.png
    U1hGo75.png
    475.6 KB · Görüntüleme: 181