Kendi kararlarını neden kendin vermiyorsun ?

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Namus önemli bir şey mehmet senin için önemli değil galiba.
Namus elbet olacak bir insanda ve elbet önemli olacak. Bir yere kadar ama abartmanın bir lüzumu yok. Türkiye'de abartılıyor bu namus meseleleri.

(Yazdığın postta bana bir laf atma çabası içerisin de olduğunun farkına vardım :))

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Biz neden oy veriyoruz siyasi partilere ? bizleri düzgün bir şekilde yönetmeleri ve güzel bir hayat sunmaları için bunuda karşılıksız yapmıyorlar yani ? 17.000 Tl çöpe gitmiyor sonuçta ergen gibi şikayet ediyorsunuz diyorsun buna ergenlik denmiyor haksızlığın en basit örneği olarak kafalarına estikçe herhangi bir hizmetin veya ürünün kdv sini şişirmeleri rahat rahat oturuyor kısmınada şöyle cevap verim rahat rahat oturduğunu nerden biliyorsun sen insanların ? okuldan sonra yarım gün çalışan insanlar var köle gibi sırf okul masraflarını vs karşılamak için ama tabi sizin gibi düşünenlere göre bizi vursalar şükür sadece vurdular dersiniz. Sorgulamayı öğrenmeniz gerek...
Her şeyden hoşnutsuz olursanız olun be. Herşeye laf herşeye laf bilgisayarın önünde başının üstünde çatı var önünde bir tabak yemek daha ne istiyorsun. Yok neymiş efendim şişirilen kdvler falan millette keyfinden arttıyor kdv'yi. Neyse yahu uzatma artık mızmızlanıp offf ülke çok kötü şöyle böyle demeye devam et senin lafınla olacak iş ya zaten.

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Namus elbet olacak bir insanda ve elbet önemli olacak. Bir yere kadar ama abartmanın bir lüzumu yok. Türkiye'de abartılıyor bu namus meseleleri.

(Yazdığın postta bana bir laf atma çabası içerisin de olduğunun farkına vardım :))
:) dogrudur mehmet

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnsan kendi kararını kendisi veremiyorsa psikolojik desteğe ihtiyacı vardır. İşte psikoloklarda burada devreye giriyor.