@Gokhan_Ay Forumumuz Her Yaştan Uyeye Uygun Olduğu için Yaş Sınırı Koymanız Dogru Deildir (tabii ki Moderator deilim kuralları tam bilmiyorum ama bu konudan daha once uyarı aldım dikkatli olun)
Hmm O Build Seninse Senle Birşeyler Düşünebiliriz Fakat Server 2 3 günü Var Yine Konuyu Takip EtAdınız SoyAdınız: Mehmet Ögül
Yaşınız:+15 Üstü Şart Çocuklarla Uğraşamam : 15
Deneyiminiz:Altta Resim Var
Başvurduğunuz Bölüm:Builder Olmassa Rehberliğimde İyidir 3 sunucuda rehberdirm
Neden Siz:Bu Servere Çok Katkı Sağlayacağımı Düşünüyorum.
Skype Veya Tel:Bay_Memo 1905
Skypeden Ekleyince Soylerseniz Mutlu Olurum
Yaş sınırını Forumda Değil Serverimde Koyuyorum Çocuk Bakıcılığı Yapcak Halim Yok Akıllı Birisi Lazım.Ve Ekleyince Yazarım Sana@Gokhan_Ay Forumumuz Her Yaştan Uyeye Uygun Olduğu için Yaş Sınırı Koymanız Dogru Deildir (tabii ki Moderator deilim kuralları tam bilmiyorum ama bu konudan daha once uyarı aldım dikkatli olun)
Adınız SoyAdınız: Emre Adıvar
Yaşınız:+15 Üstü Şart Çocuklarla Uğraşamam : 15
Deneyiminizkype tan atarım skype : ghost_fire35
Başvurduğunuz Bölüm:Rehber de Olur Builderda play****acraft.org da rehberlik yaptım buildimde gayet iyitim ve tabii ki sadece betacraft deil 6-7 serverde daha
Neden Siz: Tecrubeliyim 7 tane server actım katkım olur
Skypeden Ekleyince Soylerseniz Mutlu Olurum
Katılıyorum.Forumda her yaştan üye tabii ki bulunabilir . Fakat kendi sunucusu için yaş kriteri koymuş yanlış anladınız galiba
Server 2 3 Gün İçinde Açılacak Siz Konuyu Takip Edin Yeter. İlginiz İçin TeşekkürlerAynı Turden bi Alm9 daha once bende yaptım da uyarı verdiler @Leejey
@Gokhan_Ay Alım açıklandıysa solerseniz sevnirim
İlk Olarak 15 Yaşında Olduğuna Emin Misin 2. Olarak Ben Builder Reklamcı Rehber Arıyorum Mod Veya Adminlik Nerden Çıktı ?Adınız SoyAdınız:Yunus emre kılınç
Yaşınız:+15 Üstü Şart Çocuklarla Uğraşamam 15
Deneyiminiz:Bir Fotoğraf Veya Anlatın 4 5 Tane hub server kurdum
Başvurduğunuz Bölüm:Mod veya adminlik
Neden Siz:4 5 Tane hub server kurdum
Skype Veya Tel:Teli Özelden Yollayın ahmet10752
Skypem: oytun_and_pvpbBeyler Siteyle Beraber Altından Kalkmak Kolay Değil Güzel Bi Para Harcıycam Ondan Sabır Siz Konuyu Kollayın Skypeden Aniden Yazabilirim