Gta V mi Mafia III Mü

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şimdi 2 oyundan birini alabilme imkanım var . Açık dünyada kafama göre dolaşabilmeyi seviyorum , online oynayıp rekabete girmeyi seviyorum yarıştır vesaire yada bir çatışamya girmeyi seviyorum. Her yorumda gördüm herkes Mafia GTA Dan iyi diyor sizin görüşleriniz neler ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum ya sana kalmiş mafia 2 rezaletti bana göre mesela. İlk çıktığı o gün mafia 1'in tadini veremedi. Gta V'de san andreasin zevkini hiçbir zaman veremedi sarmiyo beni ikiside. Bence başkalarina sormak yerine kendin seçim yap. Sonuçta bir online oyun yada mmorpg oynamiyosun

Moderatör tarafından düzenlendi:

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mafia 3 İntikam Üzerine Kurulu Gta da Serbestsin En Azından Multiplayerda Takılırsın Bence Gta

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Multiplayer istiyorsan GTA 5, Singleplayer de yeter diyorsan Mafia III

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni çıkıp bug bulunması normal bir şey hiç skyrim yada oblivion oybamadınız mı ?

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GTA V Sahibi olarak şunları belirtim öncellikle;
Steam Hesabım :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

- Öncellikle İndirim Olunca Alınız.(Yaklaşık 70 TL Cebe Kaldı)
- Arkadaşınız varsa Alınız (Hikaye modundan sonra çoklu oyunculuya girerseniz bir süre sonra sıkılacaksınız)
- Sisteminiz Yeterse Alınız (Oyunun Akıcılığını hissetmek için , kasarak , droplanarak emin olun hiç zevkli deyil)

Bu Kadar :yıkıl:

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın varsa GTA V Oynuyan al Nedeni İse Hikayeden Sonra Çokluda Oyunun tadını Pek ALAMAZSIN (mod indirip private swlere girebilirsin :D)eğer yok ise mafia 3 al yada gta v sahtesini indirip modlarla kafana göre takıl