Ban sistemi

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumda değişik türden [kendilerine abi diyoruz] bir arkadaş var.Nasıl bir insan tipidir bilmiyorum,banlıyorum ip banlıyorum geliyor gelme diyorum geliyor kurucuya sövüyor hack açıyor.İP-Ban sistemi tabii işe yaramıyor.
Mac-IP ban sistemini launcher olmadan yapamazmıyız?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sunucu büyük ihtimalle crafck nickini değiştirip istediği kadar girebilir, aynı sekilde ipinide değiştirebilir. Siteden mail onaylamalı kayıt sistemi yapabilirsin tabi böylede sürekli girebilir. Premium yaparsan hep gelemez banladıktan sonra.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu büyük ihtimalle crafck nickini değiştirip istediği kadar girebilir, aynı sekilde ipinide değiştirebilir. Siteden mail onaylamalı kayıt sistemi yapabilirsin tabi böylede sürekli girebilir. Premium yaparsan hep gelemez banladıktan sonra.
Crack evet,ama siteden kayıt yaparsam adamlar kayıt olmaya üşenip sunucuya gelmezler.Aldığım hit max 30,onuda 10lara düşürmek istemiyorum.
Mac-IP ban sistemini bir şekilde yapabilsek,daha iyi olur.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Crack evet,ama siteden kayıt yaparsam adamlar kayıt olmaya üşenip sunucuya gelmezler.Aldığım hit max 30,onuda 10lara düşürmek istemiyorum.
Mac-IP ban sistemini bir şekilde yapabilsek,daha iyi olur.
Mac ban gibi bir şey Launcher tarzı ekstra bir yazılım olmadan imkansız Mac adresini bir şekilde elde edebilmelisin sonuçta oyuncunun.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm ban pluginleri aynı işe yarıyor,litebans kullanıyorum zaten.
MacBan lazım bana,oda launchersiz olmaz.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O oyuncunun üzerine düştükçe daha çok yapacaktır emin ol.
Görmezden gelirsen bir süre sonra yaptığından zevk alamaz ve daha fazla yapamaz.
Bırak gelsin konuşuyorsa mute at hiçbir şey söyleme.
Bir mutelersin iki mutelersin en sonunda pes eder.
Zaten seni ve diğer oyuncuları sinir edemiyorsa yapmaya gerek duymaz.

Bu da premium veya launcher sistemleri dışında yapılabilecek " Psikolojik " bir çözüm.

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O oyuncunun üzerine düştükçe daha çok yapacaktır emin ol.
Görmezden gelirsen bir süre sonra yaptığından zevk alamaz ve daha fazla yapamaz.
Bırak gelsin konuşuyorsa mute at hiçbir şey söyleme.
Bir mutelersin iki mutelersin en sonunda pes eder.
Zaten seni ve diğer oyuncuları sinir edemiyorsa yapmaya gerek duymaz.

Bu da premium veya launcher sistemleri dışında yapılabilecek " Psikolojik " bir çözüm.
Mantıklı Sana İnat Yapıyor Sonuçta Sen Bunu Dinleyip Kızarsan Daha Çok Hoşuna Gider Katılıyorum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0