Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
https://forum.gamer.com.tr/konu/isim-bug-fixed.326428/
Bunları yükle.
Minecraft DDOS is a very simple plugin. It allows you to kick yourself or your friends with a funny kick message.
I know this is a very simple plugin, but I started and I thought this was a large accomplishment for me!
Donanımsal olarak nasıl engellenebileceğini açıklasana bize aydınlanalımDdos yazilimsal olarak engellenmesi mumkun degil plugini birak istedigin yazilimi indirsen yinede etki etmez tek cozum yolu kullandigin hostingde ucretli DDOS korumasi mevcutsa satin almak
Ya Pek bir bilgim yok işte nasil çözeceğim adam saldiriyor sunucuya sabahtan beri lagg giriyor oyundan atıyor falanDonanımsal olarak nasıl engellenebileceğini açıklasana bize aydınlanalımDDOS tabi ki yazılımsal olarak engellenir DDOS korumaları yazılımdır. IPTables kullanılabilir eğer Linux ise işletim sisteminiz. Bot olayı içinde aynı şekilde IPTables işini görür ama dersen ki ben Linux değilim o halde plugin olarak "Minesec" iyidir. Windows üzerinde de ülke engeli tarzı şeyler var diye duymuştum fakat araştırmadığım için bilgi veremiyorum.
İşletim sistemini ve spigot sürümünü belirtirsen bir şeyler önermeye çalışırım.Ya Pek bir bilgim yok işte nasil çözeceğim adam saldiriyor sunucuya sabahtan beri lagg giriyor oyundan atıyor falan
Spigot 1.7/1.8 (beta) Benimki dostumİşletim sistemini ve spigot sürümünü belirtirsen bir şeyler önermeye çalışırım.
Dostum Lütfen Bi çare ya saldıra saldıra tüm oyuncular kaçtı çocuklar ddos atmayi öğrenmiş.İşletim sistemini ve spigot sürümünü belirtirsen bir şeyler önermeye çalışırım.
İşletim sistemini de sormuştum... Plugin olarak şunu dene "Spigot 1.7/1.8 (beta) Benimki dostum
Dostum Lütfen Bi çare ya saldıra saldıra tüm oyuncular kaçtı çocuklar ddos atmayi öğrenmiş.
Sunucuya bot atmiyorlar. Sadece ddos atip lag yapıyor ve lagda çökme sebebi oluyor?İşletim sistemini de sormuştum... Plugin olarak şunu dene "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." anti cheat özelliklerini kapatıp sadece bot engeli için kullanabilirsin.
ehehe, DDoS yazılımsal olarak ENGELLENEMEZ. Donanımsal olarak ise, İnteret sağlayıcı ve DDoS mitigation makineleri tarafından HAFİFLETİLİR, DDoS engellenemez.Donanımsal olarak nasıl engellenebileceğini açıklasana bize aydınlanalımDDOS tabi ki yazılımsal olarak engellenir DDOS korumaları yazılımdır. IPTables kullanılabilir eğer Linux ise işletim sisteminiz. Bot olayı içinde aynı şekilde IPTables işini görür ama dersen ki ben Linux değilim o halde plugin olarak "Minesec" iyidir. Windows üzerinde de ülke engeli tarzı şeyler var diye duymuştum fakat araştırmadığım için bilgi veremiyorum.
"ehehe, DDoS yazılımsal olarak ENGELLENEMEZ. Donanımsal olarak ise, İnteret sağlayıcı ve DDoS mitigation makineleri tarafından HAFİFLETİLİR, DDoS engellenemez.
Açıklama kısmına gelirsek;
İnternet sağlayıcısı:
İnternet bağlantıları İstek gönderilen hedefin sağlayıcısının havuzuna aktarılır ordan da hedefe. Sağlayıcı bu havuzda ayıklama yaparak saldırıyı hafifletir.
DDoS mitigation makinesi:
İnternet sağlayıcısı ile aynı mantık, Bağlantı ilk makineye Ordanda sunucuya akatarılır.
IPTables ddos korumasına gelirsek, Bu sistem DDoS mitigation makinesinin işlevini görmeye çalışır ancak yüksek trafiklerde hiçbir işe yaramaz.
İşletim sistemini söylemediğin için DDoS konusunda yardımcı olamıyorum... Aynı şeyi 3. soruşum bu sana.Sunucuya bot atmiyorlar. Sadece ddos atip lag yapıyor ve lagda çökme sebebi oluyor?
İşletim sistemi derken nitrado dostum"Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." Lütfen araştırmanı daha iyi yap. DDoS mitigation makinesi dediğin şey üzerinde Linux kurulu bir bilgisayardır bir nevi. İşlemi makine yapmaz yani donanım değil linktede açıklandığı gibi YAZILIM tarafından yapılır. Açıklama kısmına gerek yok sanırım.
İşletim sistemini söylemediğin için DDoS konusunda yardımcı olamıyorum... Aynı şeyi 3. soruşum bu sana.
İşletim sistemi derken nitrado dostum
Ortada bir makine var bilgisyar da bir makinedir. Verdiğin adreste linux tabanlı bir sistem kullandığı yazmıyor. sen hem sunucuyu hemde ddos filitresini aynı makineye kurarsa dediğim gibi yüksek trafiklerde bir işe yaramaz. Denedim."Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." Lütfen araştırmanı daha iyi yap. DDoS mitigation makinesi dediğin şey üzerinde Linux kurulu bir bilgisayardır bir nevi. İşlemi makine yapmaz yani donanım değil linktede açıklandığı gibi YAZILIM tarafından yapılır. Açıklama kısmına gerek yok sanırım.
İşletim sistemini söylemediğin için DDoS konusunda yardımcı olamıyorum... Aynı şeyi 3. soruşum bu sana.