Minecon Cape Nasıl Alabilirim?

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Herkese selamlar, bu sıralar Minecon pelerinlerini çok arıyorum referansı olmayan bir ton güvenilir olmayan site görüyorum ''free capes'' gibisinden. Bu pelerini orijinal olarak nasıl alabilirim? Para mı vermeliyim yoksa çekiliş gibisinden bir şey mi yapılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
birçok Türk hesaplarında Minecon pelerinlerine çok rastlıyorum. Bir söylentiye göre Minecon zamanı herkesin eposta hesabına URL şeklinde geliyormuş.

SerhatGundogdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecon sitesinde ücretsiz veriiyorlar ama uraşman gerekiyor ve onunla uraşacağıma katılmak daha iyi

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Optifine sitesinden karşılığını verip alabilirsin.
Ancak gerek olduğunu düşünmüyorum. (Elbet benimki gibi bedava gelirse neden kullanamayasın :/)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Zaten bir OF capem var. Türk Bayrağı banner şeklinde yapmıştım. Ancak ben Minecon Orijinal pelerinlerine bakıyorum OF capelerine göre daha hoş duruyor.

Minecon sitesinde ücretsiz veriiyorlar ama uraşman gerekiyor ve onunla uraşacağıma katılmak daha iyi
Ayrıca bu Minecon sitesi ne demek oluyor? Minecraft'ın Minecon bölümü mü ayrı olarak orijinal bir site mi?

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecon'a katılınca veriliyor, ancak pelerinleri satanlar da mevcut kod şeklinde. Optifine cape'de kullanabilirsin.