Crowdin Tapatalk Projesi

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Merhabalar,
Bildiğiniz gibi Tapatalk adında forumları ve blogları tek bir uygulama altında kullanmanızı sağlayan bir uygulama var.
Crowdin platformu aracılığı ile farklı dillere çevirilebiliyor. Ve Türkçe o dillerden biri.
Çeviri yakın bir zamanda bitirildi ve oylama bekliyor.
Eğer çevirileri oylarsanız program %100 Türkçe olabilir! Elbet bu size bağlı.
Tek benim ve bir kaç kişinin oyu yetmiyor. Eğer programı Türkçe kullanmak istiyorsanız veya zamanınız bolsa çevirileri oylarsanız çok sevinirim.
Kesinlikle Reklam yapma gibi bir amacım yoktur. Sadece projeye desteğiniz istiyorum.
Ayrıca bir hata gördüyseniz lütfen buradan dosyayı ve metni atın. Gerekli düzenlemeleri yapacağımdır.
Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdiden desteğiniz için teşekkürler :)

Manueloz

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Bildiğiniz gibi Tapatalk adında forumları ve blogları tek bir uygulama altında kullanmanızı sağlayan bir uygulama var.
Crowdin platformu aracılığı ile farklı dillere çevirilebiliyor. Ve Türkçe o dillerden biri.
Çeviri yakın bir zamanda bitirildi ve oylama bekliyor.
Eğer çevirileri oylarsanız program %100 Türkçe olabilir! Elbet bu size bağlı.
Tek benim ve bir kaç kişinin oyu yetmiyor. Eğer programı Türkçe kullanmak istiyorsanız veya zamanınız bolsa çevirileri oylarsanız çok sevinirim.
Kesinlikle Reklam yapma gibi bir amacım yoktur. Sadece projeye desteğiniz istiyorum.
Ayrıca bir hata gördüyseniz lütfen buradan dosyayı ve metni atın. Gerekli düzenlemeleri yapacağımdır.
Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdiden desteğiniz için teşekkürler :)

Merhabalar

Bu Crowdin ile freelance bazında ücret karşılığında çalışmak istiyorum ve anladığım kadarı bilgi sahibisin :) projeleri nasıl alıyoruz? Ayrıca talebin için de yardımcı olmak isterim (karşılıksız elbet :)

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Merhabalar

Bu Crowdin ile freelance bazında ücret karşılığında çalışmak istiyorum ve anladığım kadarı bilgi sahibisin :) projeleri nasıl alıyoruz? Ayrıca talebin için de yardımcı olmak isterim (karşılıksız elbet :)
Merhabalar,

İlk önce Tapatalk projesinde yardıma ihtiyaç kalmadı. Yetkim yükseltildiği için çevirileri direk olarak doğrulayabiliyorum.

İkincisi Crowdin ücretli çalışan arayan bir platform değil. Evet bazu projelerin sahipleri sizi ödüllendirebilir para veya eşyalarla ancak Crowdin tamamen gönüllülüğün esas olduğu bir platformdur.

Üçüncüsü çeviri işlerinden para kazanmak istiyorsanız bu tür işler için çevirmen arayan sitelere kayıt olup projeleri almaya çalışabilirsiniz. Ancak genel olarak büyük şirketler almakta çeviri işlerini yüksek hızları ve düşük ücretleri sayesinde.

Ancak siz bu işten para kazanmak kesinlikle para kazanmak istiyorsanız bu sitelerde sizi öne çıkaracak derecelerinizi sergilemeniz gerekmektedir. Bu siteler bu sınavları belirli bir ücretle almanıza izin veriyor. Ek olaral bazı sitelerde yer alan özel üyeliklere de abone olabilirsiniz üstlere çıkmak için.

Ancak amacınız yaşamak için değil hobi için para kazanmaksa para karşılığı/bağış yardımıyla oyun yamaları hazırlayabilirsiniz. Ancak bunu yapmadan önce belirli bir oranda adınızı duyurmanızı öneririrm.​