13 mbps İndirme hızı/ Donmalı video

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Speed test sonuçlarım

Şu şekildedir.
Video izler iken (720 p kalitede ) Videonun dolma hızı çok yavaş. VK den izliyorum sorar iseniz. Aynı zamanda oyunlarda Da 120-170 arası ping alıyorum( ki rahatsız edici düzeyde).
Müşteri hizmetlerini aradığımda bana adım adım DNS mi değiştirttiler. ( dns ni değiştir kardeş deselerdi de anlardım) ve bir adres verdiler. o adres ile de donmalı pingli durumlar devam etti şu an.
209 244 0 (3-4) ü kullanıyorum. AKK 50 GB ve henüz 23 GB kullanılmış vaziyette. Sebebi nedir ? TTnet bayisine molotof atmalı mıyım ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ping inin internet hızınla alakası yok. Bağlantı kurduğun sunucuyla arandaki mesafeyle alakası var. VK ile alakalı probleminde bandwith kısıtlamasından dolayıdır. Eğer sunucu o sırada çok yoğunsa senin download hızına limitleme koyabilir. Aynı şey Youtube'da oluyor bana bazen 4k videoyu takılmadan izleyebiliyorken bazen 720p de takılabiliyor.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ping inin internet hızınla alakası yok. Bağlantı kurduğun sunucuyla arandaki mesafeyle alakası var. VK ile alakalı probleminde bandwith kısıtlamasından dolayıdır. Eğer sunucu o sırada çok yoğunsa senin download hızına limitleme koyabilir. Aynı şey Youtube'da oluyor bana bazen 4k videoyu takılmadan izleyebiliyorken bazen 720p de takılabiliyor.
bağlantı kurduğum sunuculardan biri yurt dışı olarak gösteriliyor ping test sitesinde. fakat yukardaki gibi speedtest adresinde beni sanır isem adanadaki bir sunucuya yönlendiriyor. ben mi öyle anladım bilmiyorum cehaletimi mazur görün. ping değişiyor iki sitede de. Sunucuyu seçebilmem mümkün müdür ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bağlantı kurduğum sunuculardan biri yurt dışı olarak gösteriliyor ping test sitesinde. fakat yukardaki gibi speedtest adresinde beni sanır isem adanadaki bir sunucuya yönlendiriyor. ben mi öyle anladım bilmiyorum cehaletimi mazur görün. ping değişiyor iki sitede de. Sunucuyu seçebilmem mümkün müdür ?
Speedtest ile bağlandığın sunucu Adana'da. Seçim yapabilirsin tabi ki "BEGIN TEST" demeden önce haritadan istediğin bir sunucuyu seçebiliyorsun.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Speedtest ile bağlandığın sunucu Adana'da. Seçim yapabilirsin tabi ki "BEGIN TEST" demeden önce haritadan istediğin bir sunucuyu seçebiliyorsun.
Konusu açılmış iken TTnetten çıkmalı mıyım sence ?
Süperonline Sınırsız 50 GB 25 mbps >> 60 tl
TTNET Sınırsız 50 GB 16 mbps ( güya. aslında olan -10 mbps) 60 tl

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konusu açılmış iken TTnetten çıkmalı mıyım sence ?
Süperonline Sınırsız 50 GB 25 mbps >> 60 tl
TTNET Sınırsız 50 GB 16 mbps ( güya. aslında olan -10 mbps) 60 tl
İkisi arasından Superonline'ı tercih ederim alt yapısı daha iyi olduğu için. (birçok oyundan daha düşük ping alıyorsun.) Fakat imkanın varsa Uydunet her ikisinden de daha iyidir. En güzel özelliğide geceleri sınırsız download ve upload paketine sahip olması AKK'yi aşmış bile olsan geceleri sınırsız download.