Elimdekinden ayrı olarak spigottan bir daha indirdim. Ve API is Overloaded hatası varYoo? Bende çıkman gerekmiyor? Son sürünü yükle.
/skin yeniskinnick
/sr set nick yeniskinnick
Yep. Yükledim. Hatta link :Uygun sürümü yükledin mi ?
PHP:/skin yeniskinnickBunları dene ve Protollib indir.PHP:/sr set nick yeniskinnick
API overloaded diyor yani sanırım sunucuları aşırı yoğun ve daha sonra denemeni istiyor bundan dolayı.Yep. Yükledim. Hatta link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hata Fotoğrafı
![]()
Konsoldan bu hatayı aldığım bahsettiğin bu mu ?API overloaded diyor yani sanırım sunucuları aşırı yoğun ve daha sonra denemeni istiyor bundan dolayı.
[15:22:55 WARN]: Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2164ms behind, skipping 43 tick(s)
Hayır bu sunucunun Minecraft için yetersiz olduğunu belirtiyor. Yani makinen sunucunu kaldıramıyor. Yüksek ihtimalle tps'in baya düşüktür.Konsoldan bu hatayı aldığım bahsettiğin bu mu ?
Kod:[15:22:55 WARN]: Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2164ms behind, skipping 43 tick(s)
Aslında tps de sıkıntı yok. Şu an ilk kullandığımı tekrar yükledim ve yine hata verdi :/Hayır bu sunucunun Minecraft için yetersiz olduğunu belirtiyor. Yani makinen sunucunu kaldıramıyor. Yüksek ihtimalle tps'in baya düşüktür.