The Presinia

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0

Merhabalar, Eylül ayının başından beri pek aktif olamadım. Son bir kaç haftadır Presinia üzerinde uğraşıyordum ve detay yapmaya alışık olmadığım için açıkçası biraz yavaş ilerledim. Yabancı bir kaç takımla görüştüğüm için de pek aktif olup paylaşım yapamadım. Eğer resmiyet kazanırsa applicationumu da paylaşmayı isterim.

Onlardan birisinde yapmış olduğum, Presinia'yı sizlere sunuyuorum. Render konusunda sıkıntılar çektim şuanda onu düzeltmeye çalışıyorum ve fotoğraf sayısını da arttırabilirim. :

İlk fotoğrafın, orijinal hali:

İletişim kurmak için forumdan mesaj atmayın, Skype adresim, thonka.wonka
Linkler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

https://forum.gamer.com.tr/konu/application-build-for-team-ronin-chyron.339076/

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Block uyumunu beğenemedim, ama yinede idare eder :) başarılar. (Birde neden her taraf haç işareti 'ile dolu)

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Block uyumunu beğenemedim, ama yinede idare eder :) başarılar. (Birde neden her taraf haç işareti 'ile dolu)
Gotik ve karanlık bir temaya hakim olduğu için blok uyumu taş tonlarında olmalıydı, eğer sadece taş tonları kullansaydım palet eksik kalacaktı. Biraz gotiklik katarak koyu bordo kullanmayı tercih ettim. Haç işareti ise gotikliği pekiştirmek için, dini düşüncelerimi size açıklamak için değil, teşekkür ederim.

Tek kelimeyle
Kötü.
Kötüyse neden kötü, sadece kötü yazmak için yazıp geçmeyin, böyle iddalı ve sert bir eleştiriyi yapmak demek, bu konudaki temalara ve teknik bilgilere hakimsiniz demek. Öyle değil mi ?

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Gotik ve karanlık bir temaya hakim olduğu için blok uyumu taş tonlarında olmalıydı, eğer sadece taş tonları kullansaydım palet eksik kalacaktı. Biraz gotiklik katarak koyu bordo kullanmayı tercih ettim. Haç işareti ise gotikliği pekiştirmek için, dini düşüncelerimi size açıklamak için değil, teşekkür ederim.

Kötüyse neden kötü, sadece kötü yazmak için yazıp geçmeyin, böyle iddalı ve sert bir eleştiriyi yapmak demek, bu konudaki temalara ve teknik bilgilere hakimsiniz demek. Öyle değil mi ?

O zaman söylüyorum, blok uyumu yok desenler kötü kafandaki çalışmayı yapamamışsın gibi geliyor.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
O zaman söylüyorum, blok uyumu yok desenler kötü kafandaki çalışmayı yapamamışsın gibi geliyor.
Kafamda çalışmayı nasıl analiz edebildiğini sormadan önce, yuvarlak cam haricinde desen yok, deseni nereden buldun ? Blok uyumunun olmadığını, kafamdaki çalışmayı yapamadığımı ve desenlerin kötü olduğunu söyleyecek kadar bilginiz var ancak desen ile detayın farkını analiz edemiyorsunuz. Peki ne diyelim, saygı duyalım öyleyse...

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne diyip demeyeceğine deyip deyemeceğine

Eh, orta işte ne bileyim belem böyle garanlık şiyleri sevmiyorem

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne diyip demeyeceğine deyip deyemeceğine

Eh, orta işte ne bileyim belem böyle garanlık şiyleri sevmiyorem
yazdığın şeyi okudukça kafa yapıyo. Kendimi garip hissediyorum

Bu uzun çatı işinden vazgeçersen güzel olur :D kötü demiyorumda her yapıtında uzun çatılar var :D

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
normal çim yerine podzol(muydu?) kullansan binaya daha uygun görünürdü ama onun dışında çohoş.