Hata Mesajı

Oyeoz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazen skriptlere reload atinca bu hata mesajını veriyor. Nasıl düzeltilebilir?
Error: An internal error occurred while attempting to perform this command.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Bende de oluyor skriptte satır uzunsa oluyor başka sebepleri varmı bilmem

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Satır uzunluğuyla alakası yok ki, skriptin çalıştırdığı pluginde sorun varsa çıkar o. Hangi kodu kullandığında hata veriyorsa o kodu yazarsan yardımcı olabilirim.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben şimdi 400 satır koda bakmayla uğraşsam bile bir şey anlamam. Test etmem içinse seninkiyle aynı pluginlere sahip olmam gerekir. "Hangi kodu kullandığında hata veriyorsa" derken satır olarak demek istemiştim :D Kodun bir kısmını sil, hata gitmezse kodu geri koy ve başka kısmı sil. Hata giderse o kısımı da incele ve böylece sorunlu kodu bulabilirsin. Bunlardan önce bütün pluginleri son sürüm yapmayı da deneyebilirsin.

Oyeoz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şimdi 400 satır koda bakmayla uğraşsam bile bir şey anlamam. Test etmem içinse seninkiyle aynı pluginlere sahip olmam gerekir. "Hangi kodu kullandığında hata veriyorsa" derken satır olarak demek istemiştim :D Kodun bir kısmını sil, hata gitmezse kodu geri koy ve başka kısmı sil. Hata giderse o kısımı da incele ve böylece sorunlu kodu bulabilirsin. Bunlardan önce bütün pluginleri son sürüm yapmayı da deneyebilirsin.
:D Kusura bakma yanlış anlamışım. Tamam öyle yapıp atarım.