bilgim olsa neden buraya skript isteyi yazıyımki ???Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Chairs Skriptinden yararlanarak yapabilirsin, skript bilgin vardır umarım skript istediysen
bilgimiz olsa (!) neden sana yazalımbilgim olsa neden buraya skript isteyi yazıyımki ???
kardeşim sen çok yanlış gelmişsin ben nediyorum siz nediyorsunuz ya ?bilgimiz olsa (!) neden sana yazalım
(!) genellikle dalga geçme anlamında kullanılır.Türkçe bilgindemi yok :/kardeşim sen çok yanlış gelmişsin ben nediyorum siz nediyorsunuz ya ?
ben sadece isteğim bu diye yazdım skript bilgim var demedim
türkçe = skript ne alaka ?(!) genellikle dalga geçme anlamında kullanılır.Türkçe bilgindemi yok :/
Amacım kavga çıkartmak değil.Ama söylemesem patlarım![]()
İş Türkçe olduğunda orada duracaksın. Önce kendi mesajında ki hatalara bir göz at istersen(!) genellikle dalga geçme anlamında kullanılır.Türkçe bilgindemi yok :/
Amacım kavga çıkartmak değil.Ama söylemesem patlarım![]()
Demesem patlıcaktım yüzüme vurmanıza gerek yok .dİş Türkçe olduğunda orada duracaksın. Önce kendi mesajında ki hatalara bir göz at istersen
Adam burada bir istekte bulunmuş. Eğer ilgilenmiyorsanız saçma sapan yorumlar yapmak zorunda değilsiniz.
kardeş zaten bu skripti hazırlıyorum pewdipie's tuber similator skripti ama paralı olcak ve kendine has texture gerekcekbilgim olsa neden buraya skript isteyi yazıyımki ???
ben sadece mesela biyere oturunca 5dk oturup 50tl kazancak gibi bir şey istiyorum ondanda para alırmısınki ?kardeş zaten bu skripti hazırlıyorum pewdipie's tuber similator skripti ama paralı olcak ve kendine has texture gerekcek
yapıyorum hemenben sadece mesela biyere oturunca 5dk oturup 50tl kazancak gibi bir şey istiyorum ondanda para alırmısınki ?
on right click:
clicked block is wooden stairs
set {oturuyor.%player%} to 1
loop entities in radius 2 around clicked block:
{chair::%loop-entity%} is set
make player ride loop-entity
while loop-entity exists:
if player is sneaking:
stop
teleport player to loop-entity
wait 1 tick
on sneak toggle:
if player is sneaking:
if {oturuyor.%player%} is 1:
set {oturuyor.%player%} to 0
every 1 second:
if {oturuyor.%player%} is 1:
add 1 to {calisiyor.%player%}
if {calisiyor.%player%} is 300:
delete {calisiyor.%player%}
execute player command "eco give %player% 50"
eyw kardeşimyapıyorum hemen
düzenlendiKod:on right click: clicked block is wooden stairs set {oturuyor.%player%} to 1 loop entities in radius 2 around clicked block: {chair::%loop-entity%} is set make player ride loop-entity while loop-entity exists: if player is sneaking: stop teleport player to loop-entity wait 1 tick on sneak toggle: if player is sneaking: if {oturuyor.%player%} is 1: set {oturuyor.%player%} to 0 every 1 second: if {oturuyor.%player%} is 1: add 1 to {calisiyor.%player%} if {calisiyor.%player%} is 300: delete {calisiyor.%player%} execute player command "eco give %player% 50"