1.8.1-1.8.8 Arası JSON Sorunu

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz üzere genel olarak Spigot kullanımında 1.8 harici sürümlerde JSON çalışmıyor.Bir API falan ile düzeltilebiliyor mu,mevcut mu böyle bi sistem?

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile json mesajı sendlemeye çalıştığımda hata alıyorum,görüntüsü aşağıda:
upload_2016-10-19_19-29-41.png

Bir komut ile json göndermeye çalıştığımda olsun,tüm oyunculara belirli saniye aralıklarıyla json gönderme olsun hiçbir şekilde çalışmıyor,komut dışında kullanmaya çalışırsam kullandığı zamanlarda panele error gönderiyor.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Skript ile json mesajı sendlemeye çalıştığımda hata alıyorum,görüntüsü aşağıda:
Ekli dosyayı görüntüle 41220
Bir komut ile json göndermeye çalıştığımda olsun,tüm oyunculara belirli saniye aralıklarıyla json gönderme olsun hiçbir şekilde çalışmıyor,komut dışında kullanmaya çalışırsam kullandığı zamanlarda panele error gönderiyor.
Ben pluginlerimde kullanabiliyorum demek ki skript ile alakalı bir problem... Skript kısmına açsaydın konuyu daha iyi olurdu bence.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile alakalı değil işte,json kullanan bazı pluginlride denedim,hata vermesede komutu çalıştırmıyor.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deneyeceğim.

spigotu denedim,paperspigottada pek bi farklılık olacağını sanmıyorum,çalışmadı.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paylaştığım her 2 sürümlede kullanabiliyorum. (Çaktırmayın Waterfall bungee forku)
Başka bi sürümle karıştırmışım waterfallı o zaman :D.Peki versionun sistemlerine etki edbilecek,zarar verecek bir şey yapmış olabilir miyim,veya yüklü olan bir pluginden dolayı bu sorun oluyor olabilir mi?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başka bi sürümle karıştırmışım waterfallı o zaman :D.Peki versionun sistemlerine etki edbilecek,zarar verecek bir şey yapmış olabilir miyim,veya yüklü olan bir pluginden dolayı bu sorun oluyor olabilir mi?
Yüklü olan bir plugin sebep olabilir fakat pluginin bunu kasıtlı olarak yapması lazım, yoksa şans eseri olması biraz zor geliyor bana. Test etmek için tüm pluginlerini kaldırıp yalnızca json kullanan bir plugin kurabilirsin. "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" Eğer Windows bir makine kullanıyorsan utf-8 desteğiyle belki bir alakası olabilir. "-Dfile.encoding=UTF-8"