rabisu serveri domaine yönlendirme

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Arkadaşlar
Dün Rabisuya geçtik ve ipyi eskisi gibi play.gunesfaction.tk yapmak istiyorum fakat ip portlu olduğu için yapamıyorum yardım edebilecek varsa iyi olur ticket attım fakat o konuda bir şey demediler .rabisu.com yapalım dediler

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Portlu sunucu kiralamak çok saçma ve gereksiz bir seçenek. Firmaya ticket atarak yardım alabilirsin.

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Portlu sunucu satılıyor mu hala ya? DOT.TK'da srv özelliği varsa yapabilirsin. Eğer yoksa yapamazsın.
daha önce yapmıştım zaten fakat şuanda yapamıyorum sebebi portu var port kısmını silsem acaba olurmu ?

Portlu sunucu satılıyor mu hala ya? DOT.TK'da srv özelliği varsa yapabilirsin. Eğer yoksa yapamazsın.
daha önce yapmıştım zaten fakat şuanda yapamıyorum sebebi portu var port kısmını silsem acaba olurmu ?

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Portu silersen alan-adi.tk:port yazarak girerler sunucuya... Eğer direk alan-adi.tk yapmak istiyorsan (portsuz), SRV ayarı olmalı. Kurcala biraz.

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Portu silersen alan-adi.tk:port yazarak girerler sunucuya... Eğer direk alan-adi.tk yapmak istiyorsan (portsuz), SRV ayarı olmalı. Kurcala biraz.
demek istediğim şu benim server ipm 134.255.199.44:25755 burdaki 25755 i silip srv ayarını yaparsam yine servere play.gunesfaction.tk ile giriş yapabileceklermi

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu soruna yardımcı olacaktır. Srvyi portu yapacaksın diğerine ipi.
teşekkür ederim şimdi anladım ne demek istediğini hemen deneyip cevap veriyorum

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu soruna yardımcı olacaktır. Srvyi portu yapacaksın diğerine ipi.

burda neyi nereye yazacağım acaba ?

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olayın şu reis subdomain eklerken ip kabul etmez onun öncesinde önce ip'yi A olarak yönlendireceksin sonra ip ve port yapıcaksın
Örneğin: IP: 123.123.123.123 Port: 1212
123.123.123.123 'ü sunucu.asdadas.com
sonra
sunucu.asdadas.com 'u play.asdadas.com 'a portla beraber yönlendireceksin :D
Yoruldum xd

ve onlar .rabisu.com yapsınlar sen .rabisu.com 'u yönlendir..

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olayın şu reis subdomain eklerken ip kabul etmez onun öncesinde önce ip'yi A olarak yönlendireceksin sonra ip ve port yapıcaksın
Örneğin: IP: 123.123.123.123 Port: 1212
123.123.123.123 'ü sunucu.asdadas.com
sonra
sunucu.asdadas.com 'u play.asdadas.com 'a portla beraber yönlendireceksin :D
Yoruldum xd

ve onlar .rabisu.com yapsınlar sen .rabisu.com 'u yönlendir..
dediğinden hiçbişey anlamadım :) portu nereye yazıcam A Ya ipyi yazarken port yazamamam

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
.tk almayın zaten. Rabisu'ya ticket at, benim sunucumu sunucu.rabisu.com yap uleyn de. Portuda bu de port yazılmaısn yalnız de. Yapamıyorsa yazık ^^

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
.tk almayın zaten. Rabisu'ya ticket at, benim sunucumu sunucu.rabisu.com yap uleyn de. Portuda bu de port yazılmaısn yalnız de. Yapamıyorsa yazık ^^
:) skyeden yazıyorum zaten

yarın ip .rabisu.com lu oluyor :)