Sur Denemesi [1]

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de böyle bi konu açmıştım ._.
https://forum.gamer.com.tr/konu/kale-parcalari-duesuenceleriniz.353876/ Burda buyur. Yorumlar da @bydemir06 nın videosu var. İzleyebilirsin :)
Fotoğrafları alırken oyun içi kamera kullan (oyun içi görüntü için iyi bir programın varsa o da olur).
Sunucu reklamını gizleyebiliyorsan gizle lütfen. Reklam olmasın :)
Fotoğrafı bir de yönlendirmeden at. Tıklayınca hızlıresim sitesine gidiyoruz :(
Duvar için dümdüz duvara desenden ise duvarı direk kendin oluşturarak yapabilirsin rahat olur :) Böyle yukarıdan aşağı kıvrımlı fln ne bilim ._. Hayal gücüne kalmış

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de böyle bi konu açmıştım ._.
https://forum.gamer.com.tr/konu/kale-parcalari-duesuenceleriniz.353876/ Burda buyur. Yorumlar da @bydemir06 nın videosu var. İzleyebilirsin :)
Fotoğrafları alırken oyun içi kamera kullan (oyun içi görüntü için iyi bir programın varsa o da olur).
Sunucu reklamını gizleyebiliyorsan gizle lütfen. Reklam olmasın :)
Fotoğrafı bir de yönlendirmeden at. Tıklayınca hızlıresim sitesine gidiyoruz :(
Duvar için dümdüz duvara desenden ise duvarı direk kendin oluşturarak yapabilirsin rahat olur :) Böyle yukarıdan aşağı kıvrımlı fln ne bilim ._. Hayal gücüne kalmış
Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim
Ben HızlıResime Yükleyip Forum Kodunda Atıyorum Pek Anlamıyorumda
Birde İp Vermemidim Sadece Sunucu Adı Gözüküyor

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim
Ben HızlıResime Yükleyip Forum Kodunda Atıyorum Pek Anlamıyorumda
Birde İp Vermemidim Sadece Sunucu Adı Gözüküyor
Olsun yine de göstermemeye çalış :D
Fotoğraf için sana örnek bir fotoğraf atıyorum ._.

Kare içindekini alman yeterli olucaktır :)

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
gençler oldukça basit bir konu sur yapımı önemli olan çağı ve şeklini belirlemektir takıldığınız yerlerde yardımcı olmak isterim teşekkürler iyi forumlar.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Desenler birbirini takip etmemeli yoksa çok karmaşık göz yorucu bir duvar ortaya çıkar,onun yerine daha sade tasarımlar yapabilirsin.

MakakMaymunu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
majorasa katılıyorum eğer birbirini takip eden desenler olursa yapınız daha göze hoş gelebilir