YunusEmrKY
Tost mu o ?
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Beinm Acilen capeye ihtiyacım var MineconCapes.net Güvenlimi ?
Optifine Alcak param yok o yüzden Beleş Cape Arıyorum
Optifine Alcak param yok o yüzden Beleş Cape Arıyorum
Denemekten zarar gelmez. İlk önce mojang hesabının şifresini değiştir. Sonra o siteye ver. Eğer çalara, "forget my password" yani şifremi unuttum deyip geri alırsın.
Denemekten zarar gelmez. İlk önce mojang hesabının şifresini değiştir. Sonra o siteye ver. Eğer çalara, "forget my password" yani şifremi unuttum deyip geri alırsın.
Aynen şifre kimseye verilmemeli. Dostum bazı serverlarda (o serverlara özel de olabilir emin değilim) farklı farklı pelerinler görrmüştüm. Hem neden sadece optifine'a özel olsun ki ?Kesinlikle şifre kimseye verilmemeli.
Ve cape sadece optifinedan alınıyor diye biliyorum.
Ne açıdan güvenli değil, neden güvenli değil bunları da belirtirsen daha güzel olur. Hiç değilse bilmeyenler faydalanır.Güvenli değil.
param olsa optifine alcam !Direk Optifine'den al kafan rahat olsun.![]()
Aynen şifre kimseye verilmemeli. Dostum bazı serverlarda (o serverlara özel de olabilir emin değilim) farklı farklı pelerinler görrmüştüm. Hem neden sadece optifine'a özel olsun ki ?
Bak bu görünürlük olayını tamamen unutmuşum, saol dostum.Optifine bir mod ve mod sayesinde oyuna pelerinler ekleniyor. (oyunda zaten pelerinler var fakat bunu minecona katılanlar alıyor)
Bu pelerinleri oyuna optifine modu eklediğinden, doğal olarak sadece optifine modu olanlarda gözüküyor.
Farklı modlar ile cape alabilirsin ama yine sadece sende veya o mod olan kişilerde gözükür.
Farklı pelerinler gördüğün sunucuda pelerin plugini tarzı şeyler vardır.
En basitindenNe açıdan güvenli değil, neden güvenli değil bunları da belirtirsen daha güzel olur. Hiç değilse bilmeyenler faydalanır.