Grafik Şablonum nasıl olmuş ?

1'den 10'a kadar puanlarsanız kaç puan verirsiniz şablon dizaynına ?

• Kullanılan toplam oy
    14

StreakOfLightning

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yanlış yere açmış olabilirim çok hakim değilim Website/Grafk tasarım başlığında yeni konu açmaya başladım.
Siteyi tasarlamadan önce kendim sitenin nasıl gözükmesini istediğime göre photoshopda 1024x768 formatında bir site resmi tasarladım diyim. :uyku:

Sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir ? :hmm1:Cevaplarını bekliyorum. :şapka:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Alıntı yazıları ne için anlamadım bir yerden falan mı arakladın ne yaptın. Bu arada güzel olmamış karman çorman olmuş. Sanki elinde avcunda ne varsa fırlatmışsın ilk gelen şekli önümüze koymuşsun gibi olmuş. Daha güzel şeyler yapmaya çalış internetten farklı örneklere falan bak.

StreakOfLightning

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aklında prof bir şablon vardı ise berbat.
Eğer amacın böyle karışık yapmak ise güzel olmuş.
İlk tasarımım diyim :)
Alıntı yazıları ne için anlamadım bir yerden falan mı arakladın ne yaptın. Bu arada güzel olmamış karman çorman olmuş. Sanki elinde avcunda ne varsa fırlatmışsın ilk gelen şekli önümüze koymuşsun gibi olmuş. Daha güzel şeyler yapmaya çalış internetten farklı örneklere falan bak.
Alıntı yazılarını ben ekledim ne olur ne olmaz internet burası :)

@EtarnalZone , @PlayP yorumlarınız için teşekkürler önerilerinizi dikkate almaya çalışıcam:şapka:

KarlMakas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üzerinde biraz daha oynama yapabilirsin. Yanlardaki alıntı yazılarının fontu ve rengi, arkaplan rengi ve ortadaki yazıların yerleri gibi. Şimdilik 9 yeter sana.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu çalışma için hazır mobil uygulamalar var yani oradan duzenlediysen tasarım değil bu. Fakat,kendin yapmayı denersen çok güzel çalışmalar yapabilirsin fikir oluşturması açısından "typhographic poster" yazarak bakabilirsin .

StreakOfLightning

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu çalışma için hazır mobil uygulamalar var yani oradan duzenlediysen tasarım değil bu. Fakat,kendin yapmayı denersen çok güzel çalışmalar yapabilirsin fikir oluşturması açısından "typhographic poster" yazarak bakabilirsin .
Hayır kendim yaptım.Şekil olarak'da flat desing yapmaya çalıştım.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır kendim yaptım.Şekil olarak'da flat desing yapmaya çalıştım.
Kendiniz yaptıysanız, neden kenarlarda pinterist logosu vs var? Neden libreryen yazıyor? Eğer herseyinı sen yaptıysan ve ilk tasariminsa direk olarak website tasarlamadan başlamak çok saçma önce afiş tasarımı deneyerek veya daha kolay hazırlanabilir yerlerden baslamalisin.
İyi forumlar.

StreakOfLightning

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eksikleri nelermidir? Resime güzide dünyamızdan eklemediğin hiçbirşey kalmamış ki.
Yani aşırı dolu olmuş diyorsunuz :) anladım sağolun.

Kendiniz yaptıysanız, neden kenarlarda pinterist logosu vs var? Neden libreryen yazıyor? Eğer herseyinı sen yaptıysan ve ilk tasariminsa direk olarak website tasarlamadan başlamak çok saçma önce afiş tasarımı deneyerek veya daha kolay hazırlanabilir yerlerden baslamalisin.
İyi forumlar.
Öncelikle oluşturmak istediğim sitenin adı library - on kelimelerini karıştırdım libraryon.Sayfa düzeni bana ait ortadaki kalp şeklinde yazılar için ise hazırlama sitesi var kelimelerden şekil oluşturuyor senin seçtiğin.
Resim-1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resim-2

WordCloud Resim-3

Resim-4 logolar

Bunu photoshopla editleyip kenarlarını incelttim ve alt alta aldım.
Umarım sizi tatmin edebilmişimdir. @ILieWorldI

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani aşırı dolu olmuş diyorsunuz :) anladım sağolun.

Öncelikle oluşturmak istediğim sitenin adı library - on kelimelerini karıştırdım libraryon.Sayfa düzeni bana ait ortadaki kalp şeklinde yazılar için ise hazırlama sitesi var kelimelerden şekil oluşturuyor senin seçtiğin.
Resim-1

Resim-2

WordCloud Resim-3

Resim-4 logolar

Bunu photoshopla editleyip kenarlarını incelttim ve alt alta aldım.
Umarım sizi tatmin edebilmişimdir. @ILieWorldI
Tamam şimdi anladım arkadaki kalıbı sen yaptın Tipografiyi değil bunu belirtmeliydin. Basarılar Dilerim fakat ilk çalışmaların olduğu için beğenmemem normaldir.

StreakOfLightning

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam şimdi anladım arkadaki kalıbı sen yaptın Tipografiyi değil bunu belirtmeliydin. Basarılar Dilerim fakat ilk çalışmaların olduğu için beğenmemem normaldir.
tabii ki beğenmeye bilirsin.Hangi şeyleri beğenmediğini yazarsan nasıl düzeltebilirim kafa yorarım.Birde ben tipografinin daha kelime anlamını bilmiyorumki belirteyim. Dedim ya daha yeni başladım hakim değilim birçok şeye

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence kötü olmuş , web tasarım ile uğraştıgım için söylüyorum profosyonelce degil olmasınıda bekleyemeyiz ama biraz daha 'gerçek' ci çizebilirdin yani böyle bir websitesin'e kim girmek isterki ? eksiklerini aşşagıda yazdım.
- Renk uyumu (-)
- Sosyal medya icon'ları (+ Material icons gibi yer'lerden direk png olarak indirmen daha iyi olur böyle bg sorunu ile uğraşmazsın)
- Content, Footer , Menu (-)
materialup.com adli siteden ilham alabilirsin iyi günler..

StreakOfLightning

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence kötü olmuş , web tasarım ile uğraştıgım için söylüyorum profosyonelce degil olmasınıda bekleyemeyiz ama biraz daha 'gerçek' ci çizebilirdin yani böyle bir websitesin'e kim girmek isterki ? eksiklerini aşşagıda yazdım.
- Renk uyumu (-)
- Sosyal medya icon'ları (+ Material icons gibi yer'lerden direk png olarak indirmen daha iyi olur böyle bg sorunu ile uğraşmazsın)
- Content, Footer , Menu (-)
materialup.com adli siteden ilham alabilirsin iyi günler..
Site için sağol