Minecraft'ı Bırakırmıydınız?

Bırakırmıydınız?

• Bırakırdım.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar. Ben Legoas. Bugün sizlerle bir mesele konuşmak istedim. Acaba istediğiniz sistem gereksinimini alsanız, örneğin içinde iki tane GTX 1080 ekran kartı bulunduran bir bilgisayarınız var. E maddi durumunuzda iyi. O zaman Minecraft'ı bırakıp, Gta V, Veya hem grafiği hem de senaryosu iyi olan bir oyuna yönelirmiydiniz? Hadi bunu aramızda tartışalım.

Bu Arada Ekran Kartı dedim, Yanlışsa kusura bakmayın :D

-*-*-

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şimdi benim öyle bir şansım olsa ve bazı özel durumlarım olmasa, bırakırdım. 200$+ oyunları alırdım. Çok süper olurdu. Şu da var tabi, MC kadar sınırsız iş yapabildiğin başka bir oyun yok. GTA'da örneğin, bir yerden sonra kalırsın. Ama mc'de çok oyunculu da sınırsız şeyler var.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ben çoktan bıraktım .-.
Çünkü çoktan beri öyle bir sistemim var. ZAAAAĞĞĞĞ XDDDDDĞĞĞĞ

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı ne amaçla kullandığına bağlı. Mesela ben pvp atmak ya da faction kasmak için girmiyorum... Eğer bilgisayarım o kadar iyi olsaydı Blender, C4D gibi programlarla uğraşırdım, render konusunda gelişmek isterdim tabii ki bu süre içinde de başka oyunları da oynardım. :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynayan kaldımı ki ? :ci:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir bilgisayarım olsa belki bırakırdım. Sonuçta daha eğlenceli olurdu. Ama geri gelirdim :D

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı ne amaçla kullandığına bağlı. Mesela ben pvp atmak ya da faction kasmak için girmiyorum... Eğer bilgisayarım o kadar iyi olsaydı Blender, C4D gibi programlarla uğraşırdım, render konusunda gelişmek isterdim tabii ki bu süre içinde de başka oyunları da oynardım. :D
Adam yılın mimarı :D Render da bana göre de uzman :D adam gelmiş gelişmek isterdim diyor :D ulen çayrın :D

sadece forumda takılıyorum.
minecraft bozuldu :(
Ah be qedicik :(

Minecraft oynayan kaldımı ki ? :ci:
Ben xD

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdi benim öyle bir şansım olsa ve bazı özel durumlarım olmasa, bırakırdım. 200$+ oyunları alırdım. Çok süper olurdu. Şu da var tabi, MC kadar sınırsız iş yapabildiğin başka bir oyun yok. GTA'da örneğin, bir yerden sonra kalırsın. Ama mc'de çok oyunculu da sınırsız şeyler var.
Haklısın :D

Bırakmazdım, verdiği zevkler farklı.
Senin adın bundan sonra qalemcik :D aynen qalemcik haklısın xD