Sana çözümü söyledim halbuki...on entering of region "spawn":
if player has the permission "spawnfly.yetkiz":
if player don't have the permission "spawnfly.bypass":
execute console command "/fly %player% on"
message "&4[&5rDonor&4]&6Spawnda flyin aktif edildi!"
on leaving of region "spawn":
if player has the permission "spawnfly.yetkiz":
if player don't have the permission "spawnfly.bypass":
execute console command "/fly %player% off"
message "&4[&5Donor&4]&6Spawndan ayrildigin icin flyin deaktif edildi!"
soyle bir skript buldum ama çalıştıramadım
spawn ve pvp alanı aynı world'deSana çözümü söyledim halbuki...
"spawn ve pvp mapı ayrı" dediğin için bunu önerdim. O halde World Guard kullanabilirsin. "spawn ve pvp alanı aynı world'de
peki bundan wgli alanda fly actıgımda /fly yazarak kullanacak wgsiz alanda kullanabilecekmi"spawn ve pvp mapı ayrı" dediğin için bunu önerdim. O halde World Guard kullanabilirsin. "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." Bu eklentiyi dene.
Bu verdiğim eklenti "World Guard Custom Flags" eklentisini kullanarak yeni bir flag oluşturur. Açıklama kısmında flag ve kullanım şekli gözüküyor.peki bundan wgli alanda fly actıgımda /fly yazarak kullanacak wgsiz alanda kullanabilecekmi
Spawn ve PvP bölgesi aynı mapde... Keşke önce yorumları okusan.Kardeşim şimdi olabildiğince açık anlatmaya çalışıcam. Plugins>Groupmanager>Worlds diyorsun ve buradan da Spawn'ın olduğu dünyayı seçiyorsun.
Oraya girdiğinde hangi VIP grubuna vermek istiyorsan essentials.fly özelliğini veriyorsun.
Eğer yaptığın spawnın üstü kapalı değilse ve sen oradan çıkmalarını istemiyorsan spawnın dışarısında sol en alttan ve sağ en üstten seç. /walls barrier yazarak her tarafın görünmez bir blok ile kaplandığını göreceksin. VIPler oradan kaçamayacak ve spawn bölümünde diledikleri gibi uçabilecekler. Bir sorun olursa Skype: eren.kaya15
skquery de var ama çalışma mantığını anlatırmısınO eski skriptim için SkQuery de lazım.
"Selam Millet Benim pvp serverim var spawn ve pvp mapı ayrı ben viplerin sadece spawnda ucmasını istiyorum yapabilen varsa ve anlatırsa çok iyi olur" yazmış. Ben yorumlara cevap vermiyorum gönderiye cevap veriyorum.Spawn ve PvP bölgesi aynı mapde... Keşke önce yorumları okusan.
Bende seninle aynı şekilde düşündüm başta o yüzden ona göre bir öneride bulundum zaten. Bu yüzden yorumları okumanı söylüyorum."Selam Millet Benim pvp serverim var spawn ve pvp mapı ayrı ben viplerin sadece spawnda ucmasını istiyorum yapabilen varsa ve anlatırsa çok iyi olur" yazmış. Ben yorumlara cevap vermiyorum gönderiye cevap veriyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Fly'ın aktif olmasını istediğin worldde verdiğim linkteki komutu kullanabilirsin.
spawn ve pvp alanı aynı world'de
command /fly:
trigger:
if world is "spawn": #Bu Kısıma Spawnınızın Bulundugu MultiverseCore mapının ismini yazarsanız Çalışcaktır.
set player's fly mode to true
message "&aBu Komutu Sadece Spawnda Kullanabilirsiniz ! &cKapatmak İçin &c/unfly" #Bu Mesajı İstedigin Gibi Düzenleyebilirsin.
else:
message "&aBu Komut Sadece Spawnda Kullanılabilir." #Bu Mesajı İstedigin Gibi Düzenleyebilirsin.
command /unfly:
trigger:
set player's fly mode to false
send "&aFly Başarıyla Kapatıldı!" #Bu Mesajı İstedigin Gibi Düzenleyebilirsin.
on respawn:
execute console command "kill MuratKandilli"